Skandal: Bošnjacima u entitetu RS-u počeli otimati imovinu!

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Dobro jutro!

Godinama to već traje, eto dođe i do vas ta tragična vijest. I šta su poduzeli oni borci što su ukinuli volove i zaprege u tom kraju? Za period odkako su po svijetu ubirali novac za taj narod? Šta kaže Sebi, Barke i Hotonj?

***

***

Bili

dzazir i dzazira ne pišu istinu

Adi

То је српска имовина коју су потурице пренијеле у нову вјеру ka Шурдашин nemoj da ti ja dođem tamo sa volovima velikih rogova skrio sam jedan par od sviju ni SDA ne zna za njih

Ne pijem dok Paja vozi

dzazir i dzazira ne pišu istinu ka Bili oni ne znaju pisat

***

***

ogradi

Covjece ogradi sto je tvoje i miniraj u svome ko kroci bez najave, ja drugog nacina protiv otimacine ne vidim

Pravoslavlje nije domicilno u Bosni

То је српска имовина коју су потурице пренијеле у нову вјеру ka Шурдашин Ono je doslo s Osmanlijama, vlaskim gospodarima.

Ralle

Čim je prilog Al jazzire, sve je jasno. Klasična proislamistička televizija..

Haha

Karma je …

Matrixus

Evo u ovakvim slučajevima ne oglašava se ni američka ambasada, ni OHR i smrdljivi Šmit, niti OSCE koji glume nekakve zaštitnike demokratije, a takođe i ovdašnje NVO, njih ne zabrinjavaju ovakvi lopovluci, otimačine, oni se samo bave time da se neko i Sarajevu ne bi protivio njihovoj lošoj i nakaradnoj politici, aparthejdu i namještanju izbora, sudskih presuda itd. Neokolonijalisti su pokazali svoje pravo lice, puno predrasuda.

tuner

odmah u petrovcu, drvaru, mostaru, tuzli, sarajevu raditi isto sa srpskom imovinom. do maja 2032. ce se sve rijesiti

Boban

Odluke suda druge zemlje ne vaze u Srbiji

Tako i treba

Odluke suda druge zemlje ne vaze u Srbiji ka Boban _Granice Bosne i Hercegovine su jasne. Takođe, odluke sudova iz Srbije ne važe u Bosni i Hercegovini ! Srbija je Bosni neprijateljska, zločinačka, agresorska država i biće uvijek.

Ne kontam

Kakve RS ima veze sa okupacijom Palestine?

Gost

Gospodin bi treba

Cccc

Stvarno čačkaju mečku......sve do jednom.....

Isto to radite i vi u federaciji.

Jednoj osobi iz moje rodbine se uknjizilo 5 dunuma sume, USRED NJENE sume. Stavilo vlasnistvo na Sume kantona (necu da kazem kojega, u federaciji je to je bitno). Lukavo odigrano, pozove se na nekakav razgovor u lokalnoj skoli, seljak covjek ne odazove se, ima 100 precih poslova, a i sta ce razgovarat o svojoj imovini, i hop! Za koju godinu kad radis ostavinski postupak doceka te gorko iznenadjenje: u srcu tvoje parcele nikla drzavna od 5 dunuma. Sad se to ganja po sudu i trosi se vrijeme i zivci zbog otimacine koju je izvrsila jedna drzavna sluzba. Prvo pometite pred svojim pragom!

Luna

U Višegradu se otima zemlja Bošnjacima i upisuje u vlasništvo RS.

/ Najnovije