Sjedinjene Američke Države protiv Čovićevog prijedloga: Izmjene samo kroz Ustav!

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Belma Mujadinovic

Njemu bi se dala za papire

Asasin

Njemu bi se dala za papire ka Belma Mujadinovic

E,moj Murphy

Bilo bi dobro kad bi vam čovjek mogao vjerovat,ali kako vi uopće možete imat kredibilitet kad vas dodik nabija nogama i rukama kao boksersku vreću ? Na Balkanu se igra balkanski,a to je da upotri****te silu koju jedino dodik,covic i izetbegovic razumiju.Od vaših izjava,zabrinutosti,upozorenja i ostalog nema ništa.

Jedino rijesenje

Samo jedna rečenica ******v,a to je da svatko ima pravo da se kandidira i da bira i bude biran.

Suljo

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Peti sekretar SKOJa

E Dragane Dragane, zaboravljaš činjenicu da Hrvata ima u svim kantonima a ne samo u onim koji tebi odgovaraju. Ako misliš da nema ti put pod noge i provjeri. Ja mislim da imam pravo birati koga ja hoću a ne onog za koga ti kažeš da je čisti hrvat i kako tebi odgovara. Nisi ti osoba koja određuje ko je Hrvat a ko nije. Izbij to iz glave. Ako misliš da si najveći hrvat u Hrvata i da ti imaš exluzivitet da kažeš ko jest a ko nije živiš u zabludi. Spusti se na zemlju i pogledaj oko sebe. Gdje su Hrvati iz BiH i ne samo oni. Svi odoše i ko će ostati. Čemu to tako ti svega bane Čoviću!?

***

***

TrixTrox

Znači nacionalizam Čovićev nije bio toliki povod da Amerika reaguje ali plinovod/njihov profit jeste i u tom slučaju ga Krivousti upravnik logora može ...ušit. BiH i interesi njenih stanovnika jok ali plin za firmu našeg jarana da.

Panzer

Ovo je iživljavanje Amera,nema dana da se oni ne oglase.Mi smo kolonija USA.Karanje Čovića zbog plinovoda

Iva

Ovo je iživljavanje Amera,nema dana da se oni ne oglase.Mi smo kolonija USA.Karanje Čovića zbog plinovoda ka Panzer idi u Hrvatsku *****o!

Shut

Your ****in face uncle****a. You are boner biting bastard uncle****a. You don't sleep or mow your lawn you fzck uncle Bide in cowboy boots all day long.

/ Najnovije