Sjajne vijesti: Još jedna zemlja će sponzorisati Rezoluciju o genocidu u Srebrenici

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nurrrrr

Sve zemlje će stati iza Rezolucije znaju svi kako je nastala Genocidna tvorevina.

1357

Izetbegović i Milošević su sarađivali sa NATOM i SAD i u dogovoru sa njima iste godine omogućili i Srebrenicu i Oluju 1995. Izetbegović je prodao bošnjački narod, kao što je Milošević prodao srpski u Hrvatskoj. U politici nema morala. Priča o genocidu se forsira da bi zapad osigurao da Srbija više nikad ne pokuša da vojno interveniše na Kosovu. SAD je bilo važno da Hrvatska bude etnički čista od Srba ( potencijalne ruske proksi strane), budući da Hrvatska ima veoma geostrateški važan pristup moru. Srebrenica je za SAD važna zbog Kosova , njihove vojne baze i rudnih resursa na Kosovu koji su bogatiji od cjelokupne bivše Jugoslavije. Sve se uvjek vrti oko novca. Vjerovati da je SAD prijatelj bilo kome, a pogotovo balkanskim narodima je naivno. SAD je dobra za njene građane možda, ali je za sve druge obična kolonizatorska sila koja ne mari ni za čije živote.

E sad

Srbi se pozivaju na Jasenovac a tamo nije pobijeno više od 170 srba. Srbi su izmisljen narod koji nema istoriju samo lazi.

Riki

Izetbegović i Milošević su sarađivali sa NATOM i SAD i u dogovoru sa njima iste godine omogućili i Srebrenicu i Oluju 1995. Izetbegović je prodao bošnjački narod, kao što je Milošević prodao srpski u Hrvatskoj. U politici nema morala. Priča o genocidu se forsira da bi zapad osigurao da Srbija više nikad ne pokuša da vojno interveniše na Kosovu. SAD je bilo važno da Hrvatska bude etnički čista od Srba ( potencijalne ruske proksi strane), budući da Hrvatska ima veoma geostrateški važan pristup moru. Srebrenica je za SAD važna zbog Kosova , njihove vojne baze i rudnih resursa na Kosovu koji su bogatiji od cjelokupne bivše Jugoslavije. Sve se uvjek vrti oko novca. Vjerovati da je SAD prijatelj bilo kome, a pogotovo balkanskim narodima je naivno. SAD je dobra za njene građane možda, ali je za sve druge obična kolonizatorska sila koja ne mari ni za čije živote. ka 1357 VEOMA PLITKO RAZMISLJANJE MOZAK KAO U KOKE. MORA DA JE SRBIN

sedrf

Srbi se pozivaju na Jasenovac a tamo nije pobijeno više od 170 srba. Srbi su izmisljen narod koji nema istoriju samo lazi. ka E sad Svjetski istoričari se ne slažu sa tobom. Ovo poslednje sto si rekao je tipičan govor mržnje. Žao mi je što je narod u BIH toliko glup i sto se predaje mržnji misleći da će vam biti nešto bolje ako "nestanu" Srbi iz BIH, ili Hrvati iz BIH. Uopšteno gledano Hrvatska je najveći pobjednik u jugoslovenskim ratovima, ali je gledano na duže staze najveći gubitnik jer im stanovništvo odlazi u razvijenije zemlje u EU,sela su im prazna a dolaze im Nepalci i Indijci.

1357

VEOMA PLITKO RAZMISLJANJE MOZAK KAO U KOKE. MORA DA JE SRBIN ka Riki Plitko je jer ti nemaš kapacitet da shvatiš napisano, ako uopšte znaš da napišeš prosto proširenu rečenicu, a da nije primitivna uvreda koju ponavljaš kao papagaj. Žalosno što će takvi glupani sa sobom na dno primitivizma i mrznje drugih nacionalnosti, povesti i veći broj normalnih ljudi koji samo žele da žive u miru i slozi. Malo više čitaj , malo manje piši. Više slučaj i manje pričaj. Za tvoje dobro.

Ali pre toga

Sve zemlje će stati iza Rezolucije znaju svi kako je nastala Genocidna tvorevina. ka Nurrrrr Ali pre toga moeamo ukinuti bih, hrvatsku, njemacku, austroju, englesku , francusku, sad, italiju i jos okupatorskih zemalja .

Nepismen si kao pećinski čovjek

Srbi se pozivaju na Jasenovac a tamo nije pobijeno više od 170 srba. Srbi su izmisljen narod koji nema istoriju samo lazi. ka E sad

Gago

Nepismen si kao pećinski čovjek

Miki

Sve zemlje će stati iza Rezolucije znaju svi kako je nastala Genocidna tvorevina. ka Nurrrrr

***

***

Opa, opa, opala

Srbi se pozivaju na Jasenovac a tamo nije pobijeno više od 170 srba. Srbi su izmisljen narod koji nema istoriju samo lazi. ka E sad Ispravka krivog navoda: Serbi su nebeski narod i postojali su prije ameba i paramecijuma. Od nih je nastao sav svet. Kako su 90-tih tvrdili i Bog je na njihovoj strani.

Olga

Cemu se ti radujes. Nosis Srbsko prezime *******e

Cobra

Kakav genocid,hoce li pricati koliko je oric pobio muslimana u srebrenici

***

***

Nema te nametnute rezolucije koja ce vas oprati

Ta rezolucija je samo nastavak sirenja njemacke revizionisticke politike, po kojoj su srbi genocidni a oni nisu, da bi oprali svoju sramnu ulogu u istoriji, jer su ih srbi u oba svjetska rata porazili. To vam nikada nece proci. Nema te nametnute rezolucije koja ce ih oprati, kao ni vas, njihovih vjernih sluga. Zna se sta je istina, ko je slobodarski narod a ko vjecni sluga svakog okupatora.

/ Najnovije