Sivro uputio dopis nadležnim: Direktorica Alma Trnka nas je šokirala

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Sivro SDA sindikalac

Podobna, nesposobna

Bože me sačuvaj , sve neke funkcije,a nemaju blage veze. Pa bar se informiši prije nego nešto napišeš. Mislim da više i ptice na grani znaju da nakon dvije godine besprekidnog rada kod poslodavca ti ugovor automastski prelazi na neodređeno. To ti je kad na funkciju stavis podobnu ,a ne sposobnu. Zato će sad sve da zaposli trojka svoje poznanike. To se već uveliko zna. Umjesto da su stvorili nova radna mjesta i zaposlili ljude s biroa itd. oni opet ostavljaju porodice bez primanja, a zapošljavaju ljude kojima su obećali iako su radnim odnosima negdje drugo.Sve ista bagra

Gogo

Uposlenici JU "Djeca Sarajeva" jeste jednako - zlocinci. Moja djeca su prosla kroz ovu zločinačku organizaciju, dok nisu prestala ići tamo..."Zašto si se sine ukakio?"..."Ne smijem tamo kakiti, poješce me vuk"...želim im sve najgore u životu...

VD

Sivri nije jasno da se zato i potpisuju ugovori o radu na određeno vrijeme i toga su svjesne obe strane u ugovoru.Ako je ugovor istekao normalno da će osoba dobiti otkaz. Ako za tim radnim mjestima više ne postoji potreba novi konkursi se neće ni raspisivati. Ko bi vas više nahranio u tolikom neprivrednom sektoru. Djece je sve manje a prosvjetnih radnika i vaspitača sve više.

VD

Eno u jednoj općini u BIH nude besplatnu prekvalifikaciju za slijedeća zanimanja: varioc,tesar, zidar, bravar itd...Mogučnost napredovanja i rad u inozemstvu.

Sljam drustva

Doticnoj osobi urucit otkaz ! Ka dseljak osjeti moc pozicije tad ispliva ono najgore koje je godinama perfidno skrivao. To se desilo i za vrijeme rata, znalo se ko su profiteri i ulizice.

Guest

Nema nikome neodređeno, kako se pokažeš tako te i sljeduje u narednom periodu.

Black

Saudin??

/ Najnovije