Širi se epidemija: U KS od morbila oboljelo skoro 3.315 osoba

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ramma

Zabraniti da u djeciji dom dolaze odrasli i igraju lopte.Oni su opasnost da zaraze djecu.

Edo

Jeste u pravu si.Neki dan prolazim pored doma Bjelave kad ono odrasli igraju lopte,galame,puse.Djece nigdje.Ko je to dozvolio.

Nedzad

Nije im bila skola sto im se desila tragedija u domu kada je preminula jedna beba prije par mjeseci.Hoce opet belaja.Pod hitno smijeniti onoga ko je to dozvolio.

***

***

Lolo

***

Sabaheta

Pod hitno poslati inspekciju u djeciji dom Bjelave i zabraniti dolazak odraslih osoba da ga posjecuju a pogotovo da koriste djecije igraliste.Ovo je preslo svaku mjeru.Otkud pravo direktoru da pusta nekoga da koristi djecije igraliste ,a pogotvo u ovoj situaciji kad je epidemija morbile.

Ja1

***

Lolo

****

/ Najnovije