Sin Gordane Tadić o sankcijama: 'Podržavam, čak i kada su uvedene mojoj mami'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Vidite sta znaci postena licnost bez obzira ko je u pitanju.

Bravo

Sklonij mamu da te ne sramoti. Dosta je!

mladi

Kazem ja da od mladih treba uciti...

Gosto

Jel’ ovo ona na listi zato što je uzimala naknadu za stan, odvojen život, a u svom stanu?! Pa onda cijelu Parlamentarnu skupštinu BiH, FBiH, imenovana lica tipa savjetnike, i pola državnih službenika treba na ‘crnu’ listu. A oni ‘pravi’ netaknuti...

Fg

Šta naš Mato Đ. kaže na sve ovo ? Niko od novinara kada im je Dodik pokazao srednji prst i kada je udruženje najavilo ignorisanje istog, Mato ga je pozvao u emisiju da se opravda a i od sankcija SAD. Neka sada zove i Sarajlića i ostale u emisiju da se pravadaju.

Moj rahmetli dedo..

..bi sad rek'o:"Krepace necije magare" !!...Vjerovatno da nemaju nista od imevine u GB,ali ipak da kazem "bravo mali"...tracak si svjetlosti u tom mraku !

Hejne

Ako nije ironija onda svaka čast gospodinu Tomislavu. Ne vjerujem da su sankcije uvedene zbog nekakvog stana i prijave nego je tu nesto sasvim drugo.

JA1

Svaka cast momak, ovo je najbolji dokaz da nismo svi isti, nismo svi lopovi kao sto to nacionalisti zele predstaviti ljudima.

.

Rekao je: neka su joj uveli. Šta hoćeš još da kaže? Jesi li u stanju, barem ponekad, prihvatiti dobru vijest?

Lejla Muftić

A šta ćemo sa Osmicom, Sebijom, Naserom, Akšamijama i ostalom bandom oko porodice izetbegović.

gost

koji supak . ovaj se i matere rodjene odrekao. evo novog ive komsica, ionako su komsici potrosena roba. vrijeme je a novu generaciju boosnjackih manikina.

Guest

Sad uzmi svoju kevu i j***. Mozes povesti Cvijanovicku *, Sarajlica i Dodika sa sobom. Ovalite skupa** Kod vas *neigra uloga, ko i kako je. Kod vas moze svako, cak i najblizi.

BBB

Kad su ti kevu smijenili sa funkcije onda nek joj uvode sankcije do mile volje. Bravo dečko. Isti si majka !

/ Najnovije