! / Šerif Konjević nakon korona derneka: Kad sam vidio alkohol nisam htio ni pjevati, ali....

05. 05. 2020. u 10:51:00

Shares: 0

Nakon sinoćnjeg korona partyja u Sarajevu, pjevač Šerif Konjević koji je bio među gostima na proslavi rođendana doktora Jusufa Šabanovića za Avaz je rekao:

"Otišao samo samo da doktoru dam poklon, pošto je Juka moj veliki prijatelj. Nije bilo puno ljudi, krenuo sam pjevati, sjeo, uručio mu poklon. Otpjevao sam, i to ne cijele dvije pjesme. Kad sam otpjevao Živote moj, što je doktorova želja, pozdravio sam se i otišao."

On je još dodao:

"Mene je stid države zbog sinoćnje situacije, jer ja volim ovu zemlju i sve ljude koji žive u njoj. Nije mene pojedinaca stid. Kad sam vidio alkohol nisam htio ni pjevati, jer je ramazan. Neću da budem dio toga, u mojoj se kući poštuje to, moja žena je vjernica i i neću dozvoliti da budem dio ičije pijanke. Oni su se naljutili sinoć kad sam otišao. Ti koji su snimali neka im je na čast."

Podsjećamo, korona-party organiziran je u sarajevskom restoranu „Golf“, a kao povod navodno je poslužio rođendan doktora Šabanovića. Na ovoj zabavi između ostalih prisustvovali su poznati bh. pjevači, ali i dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić, te ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA