Dr. Fejzić se oglasio na svom Facebook profilu: Dragi prijatelji, pogriješio sam...

Radiosarajevo.ba
Dr. Fejzić se oglasio na svom Facebook profilu: Dragi prijatelji, pogriješio sam...
Facebook / Dr. Nihad Fejzić

Veselo je bilo večeras u sarajevskom Golf klubu, u kojem se među većom grupom poznatih muzičara, nalazio i ministar vanjske trgovine i ekonomske saradnje Bosne i Hercegovine Staša Košarac

Korona i problemi koje je izazvao ovaj virus nisu zasmetali Košarcu da uživa u društvu muzičkih zvijezda Halida Bešlića, Hari Mata Harija, Šerifa Konjevića, Semira Ceriča Koketa, ... na proslavi jednog rođendana "ekipe" iz društva.

Na video snimku koji se brzo proširio društvenim mrežama vidi se kako Košarac uživa u sarajevskoj opuštenoj atmosferi.

Dr. Fejzić: Da, ja sam u Golf klubu, policija će nas popisati, platit ćemo kazne

Dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu prof. dr. Nihad Fejzić potvrdio je za Radiosarajevo.ba da prisustvuje zabavi "sa brojnim muzičkim zvijezdama" koja je večeras održana u sarajevskom Golf klubu, iako su vlasti tek počele popuštati mjere suzbijanja koronavirusa.

Među njima je i dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić, koji je potvrdio za Radiosarajevo.ba da prisustvuje zabavi "sa brojnim muzičkim zvijezdama" koja je večeras održana u sarajevskom Golf klubu, iako su vlasti tek počele popuštati mjere suzbijanja koronavirusa.

Ministar Košarac okupio poznate bh. pjevače na zabavi u Sarajevu

Staša Košarac, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH večeras se u Sarajevu našao na derneku sa poznatim bh. muzičkim zvijezdama. Bez distance, bez maski, bez poštivanja mjera. Tim povodom kontaktirali smo Ministrastvo unutrašnjih poslova KS, koji su nam mogli potvrditi informaciju da imaju prijavu...

"Da ja sam na ovom događaju, nije to nikakav dernek... Evo stigla je i policija...", kazao nam je Fejzić u kratkom telefonskom razgovoru.

Ubrzo se Fejzić oglasio i na svom Facebook profilu, koji je priznao svoju pogrešku.

"Dragi prijatelji, izvinjavam se svima zbog večerašnjeg ispada. Bio sam s prijateljima nakon dužeg vremena, našem dobrom prijatelju na rođendanu i svi ćemo snositi sankcije. Žao mi je zbog neprijatnosti koju ste osjetili", napisao je dekan Fejzić na svom Facebook profilu.

Ubrzo je ispod Fejzićevog posta objavljeno na stotine komentara. Dok su mnogi ogorčeni što je član Naučnog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u KS našao u jednom takvom društvu, drugi su u isto vrijeme cijenili njegovo priznanje i kajanje, kao rijetku pojavu u našem društvu.

Sve komentare možete pogledati na njegovom profilu:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije