MUP KS o večernjem korona derneku u Sarajevu

Radiosarajevo.ba
MUP KS o večernjem korona derneku u Sarajevu
Foto: Screenshot / Party u Golf klubu

Mirza Hadžiabdić, glasnogovornik MUP-a KS, kazao je da su prijavu da je u Golf klubu zabava dobili oko 22 sata, te su u ovaj sarajevski restoran upućene patrole.

Dodao je da su policijski službenici potvrdili navode iz prijave.

"Poduzimaju se sve mjere i radnje na identifikaciji osoba koje su učestvovale u zabavi, odnosno koje su zatečene u objektu i u njegovoj neposrednoj blizini", istakao je Hadžiabdić za Radiosarajevo.ba.

Oni će biti sankcionisani, a posebna će zabilješka ići jer je restoran radio.

Dr. Fejzić: Da, ja sam u Golf klubu, policija će nas popisati, platit ćemo kazne

Dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu prof. dr. Nihad Fejzić potvrdio je za Radiosarajevo.ba da prisustvuje zabavi "sa brojnim muzičkim zvijezdama" koja je večeras održana u sarajevskom Golf klubu, iako su vlasti tek počele popuštati mjere suzbijanja koronavirusa.

Podjsetimo, Staša Košarac, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH večeras se u Sarajevu našao na derneku sa poznatim bh. muzičkim zvijezdama. 

Bez distance, bez maski, bez poštivanja mjera.

Sa Košarcem u društvu je i njegov koalicini partner iz Demosa Mladen Stanišić sa Pala. Tu su bili i Hari Mata Hari, Semir Cerić Koke, Slađana Mandić, Šerif Konjević, Halid Bešlić, te dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije