Sastanak Dodika i Lavrova: Evo kakve su poruke poslali iz Istočnog Sarajeva

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Ovo rusko govno ne treba uopstw primiti predsjednistvo ne ministrica vanjskih poslova ako ga prime kreteni su najveci

!!!!!

@koel, Majmune glupi zatucani, pa ko njih nešto pita! Ima da slušaju u stavu mirno, i kažu molim lijepo.

Belay Boy

Sergej Lavrov...Dzaba ti sve BiH je krenula vec davno ka EU i NATU...i tu nema povratka .!!

Www

ZASTO RUSI I RS HOCE DA UKINU OHR. JER BI SE UKINULE SVE NADLEZNOSTI VISOKOG PREDSTAVNIKA, UKINUO NOVAC, TABLICE, ZASTAVA, HIMNA A RS BI SE MOGLA OTCIJEPITI. AMERIKO I NATO, BAJDENU, NE DOZVOLITE IM DA NAM OPET DONESU NEMIR I POMOZITE ZAR I MI NEMAMO PRAVO NA PRAVI ISTINSKI MIR, A NE DA SE PLASIMO PROBLEMA. P O M O Z I T E

Monte Negro

Da poštuje BIH prvo bi došao u glavni grad i razgovarao sa cijelim predsjedništvom pa tek onda sa Dodikom ako baš mora. Treba ga pitati da li je Rusija država građana i dali svaki građanin ima jednaka prava ??? Prema Deytonu u BIH svi su diskriminisani pa i konstitutivni narodi jer nemaju ista prava na području cijele države. Ruski političari otvoreno podržavaju srpske političare ma šta oni uradili a to nije pravedno od jednog pravednog antifašističkog naroda.

?????

"Temeljni principi zahtijevaju da svi problemi u BiH budu riješeni unutrašnjim političkim dijalogom, bez stranog miješanja", dodao je šef ruske diplomatije. PA STO SE TI MIJESAS??? :)))))

071

Poručili su da je ona cesta do kafane u šumi gdje se Dodik sastaje sa zvaničnicima i dalje blatnjava. Jedino što se promijenilo je da još samo Rusi idu tim neasfaltiranim puteljkom, i da je se za nadati da smo se trajno riješili budala poput Štefana Fulea i Lajčaka koji su bili taj nivo.

Anti lavorov

Neka Lavorov popije sa laktaškim idiotom po jednu praljkovaču za nestanak genocidnog entiteta četnika i zločinaca zvani rs

Postao

Sjecam se u bazi Orao kako su mi americki vojnici pricali da su vojnici iz ruskog kontigenta krali flasiranu vodu za pice iz americkih kontejnera. Oni ih krišom slikali i smijali se. Rusi koji su to odroni.

Postao

Pa i nema Republike, puni naziv je "entitet republika srpska".

Damianusdarcus

Ovog samo treba ispratit na aerodrom i pilotu pokloniti litar votke nebil se đe srušio!

0001

Građanska država. Bez entiteta i kantona. Državna i opštinska vlast. Srednji dio vlasti pet ekonomskih regija (https://serda.ba/assets/upload/KARTA.jpg). NATO članstvo za sigurnu budućnost sve naše djece. EU članstvo za napredniju budućnost sve naše djece.

Balansba

S pozicije clana Predsjednistva BiH primio Lavrova, bez zastave BiH, a sa nasim nasim parama. Kakav narod takva vlast. A i Lavrov da postuje drzavu u koju je dosao ne bi to tako napravio. Nekultura, drskost i bezobrazluk iznad svega. Da smo normalna drzava sutra ne bi imao mogucnosti ni kod koga da ode, nikoga ne bi primio, osim na aerodrom i nazad kucu u svoju vukojebinu nepristojnu!

chim

U BiH više neće biti nijedan naziv bilo čega "Srpski", "Hrvatski" ili "Bošnjački" !!! Dokle je god tako, mira i pomirenja nema. Može biti samo BOSANSKI ILI BOSANSKOHERCEGOVAČKI, jer se ova zemlja zove Bosna ili nikako neće ni biti bilo čega a ako treba ratovaćemo do sudnjeg dana. Ništa u ovoj zemlji nije srpsko!!!

Xy

Kakva gomila glupih komentara! Ovim jadnicima koji komentarišu nije jasno da su niko i ništa i za Ruse, i za Amere, i za EU. Halo, jadnici, vi ste nule. Ne pitate se vi ništa! Radite i vi i vaše vođe ono što vam se kaže, i naredi. Ne smarajte i ne pravite još veće idiote od sebe,nnego što jeste!

Xy

Kakva gomila glupih komentara! Ovim jadnicima koji komentarišu nije jasno da su niko i ništa i za Ruse, i za Amere, i za EU. Halo, jadnici, vi ste nule. Ne pitate se vi ništa! Radite i vi i vaše vođe ono što vam se kaže, i naredi. Ne smarajte i ne pravite još veće idiote od sebe,nnego što jeste!

/ Najnovije