Senat UNSA zasjedao o diplomi Sebije Izetbegović: Nema indexa, pečata, potpisa, dokumentacije...

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest112

Sda mafija,uopste neposjeduje diplomu,niti ima to zvanje,imate na 100-tine takvi.to je stranka mafijasa i pod hitno je treba unistit.zato se mafijasi bore da opstanu na vlasti.samo tako ce uhl**** u lopovluku opstati.sudstvo treba da taj posao zavrsi,prije toga sudstvo dotjerati u red,a ne da proganjaju sirotinju za par kubika ogrijeva,sto im je do sad bio domet.

Mostar

Od Sebijine diplome postoji samo Sebija

Tatar

Ma daj *** čas ona više pa skidajte je s dnevnog reda

Gh

Sta se tu ima raspravljati? Zguba nema diplomu, recimo da je izgubila, a nema je ni na evidenciji da je ikada zavrsila na zagrebackom univerzitetu, pa da joj izdaju novu diplomu. Svi ostali papiri ne mogu zamjeniti validnu diplomu od fakulteta, koju ona nema. Znaci da se treba povesti sudski postupak protiv iste zbog visegodisnjeg nesavjesnog obavljanja posla za koji nije kvalifikovana, kao i zbog laznog predstavljanja, dok ne zavrsi u zatvoru. Tako bi bilo u svakoj normalnoj drzavi, samo je u sda kalifatu zasticena ko polarni medvjed.

Hava

Faca ovog tipa ne odise inteligencijom. Mogu misliti kakvih tek profesora ima.

Hercegovac u Bosni

Mi cemo se zabavljati diplomom, to ce biti glavna tema, dok nam se pod nogama otima drzava.

visocica 1662

Halo rektor nema jista naborojano ima zakonski odkaz i krivicno gonjenje kraj price sta matretirate gradjane evo ima par godina.

Dr lupez

Samo Poslat na kakav goli otok daga doktorira prebacanje kamenja sve redom političare a posebni Serobiju

/ Najnovije