Šemsudin Mehmedović traži: "Uspostavite registar ratne štete od agresije Srbije i Hrvatske na BiH!"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ehda

Svaka cast Semso. Da se hoce Elena maknuti pa da ti preuzmes stvari. Da Bogdo

Hercegovac u Bosni

Trebali bi ,moj Šemso, morali ste do sad.Najlakše je prebacivati na druge. Mogo bi i ti Šemso malo u realni sektor ili ces do penzije na državnoj sisi i sanjati da Bakir sam ode.

Mario

Ja sam glupan!

Dosta

SDA je odlicna opozicija. Na vlasti su bili 0. Nikad nista konkretno, stalno u defanzivi i stalno se brane. Semso je nedavno govorio da nekad mi malo treba da igramo bijelim figurama. Bakire sidji s vlasti. Zavadjeni smo , podijeljeni. Sidji da se narod ne dijeli i nek dodje neko ko zna igrati bijelim figurama. Strateg , a ne papucar.

LJILJAN

KO CE NADOKNADIT STETU HRVATIMA STO SU TZ ABIH NAPRAVILA

Zasto to...

...niste trazili prije 20 godina bando smrdljiva?! Nije vam odgovaralo? Ne postoji vece zlo od vas, i ne postoji nacin da izbjegnete sud koji vas ceka!!!

a morel i jena od aaoolida? HRVATI ČASTE!

el-fatihovi džihadisti bi DŽABALAME, BIJEDNICI! islamoteroristi bi da šjede i srču kahvu, a da hin drugi plooaaća. onda će oni na džumu u radno vrijeme, ... koja ste vi moralna i duhovna bijeda, hahahaha, SIGURNO HOĆETE DA PLATITE SAV TROŠAK HRVATSKOJ KOJI JE VAŠA GAMAD UČINILA kad im je hrvatska pružila utočište, mizerije smrdljive?

Haha

Malo su muslimanima milijarde sadake nakon rata koje su rasturili između sebe?

/ Najnovije