Šemsudin Mehmedović: Moja poruka Bakiru Izetbegoviću

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Njuska za zatvora!

JA1

Bake je nas vec prodao za diplomu, samo to jos nije obznanjeno

Mostar

Escobar kaze prvo sapun pa onda mozda parfem, EU kaeze konstitutivni narodi....Semsudin Mehmedovic islamista, suradnik i kum najozloglasenijih terorista poziva na gradjansku BiH i jos to naziva probosanskim, pravi Bosanac bi Mehmedovicevim kumovima stukao glave kao zmijama.

Hocete treci, hicete moj qurac !

.

***

*** koji su doseljeni u juznu Bosnu opet misle da su uzjahali svoga boga, na kraju ce se probudit na kurtzu, ko i svaki put do sad.

Puna podrska

Ako je neko u SDA ostao vrijedan podrske onda je to ovaj covjek. Posten je, pametan, hrabar, jednom rijeci ljudina.

/ Najnovije