Semir Osmanagić primljen u Internacionalnu akademiju nauka i umjetnosti BiH

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja1

Kakve su to akademije? Znaci, prodajes maglu i prime te na akademiju znanosti, e svasta

Sam

Meni ovo vise lici na masoneriju. Za Radju se zna da je odavno mason.

Haha

Muslimani imaju više “akademija” od “akademika”. Pomalo nevjerovatno

Srb iN

***

EVA

***

visocica 1662

Kada ce primiti u bilo koju Akademiju,one dvije vidjelice gospe iz Medjugorja pitam za komsiju.

visocica 1662

Kakve su to akademije? Znaci, prodajes maglu i prime te na akademiju znanosti, e svasta ka Ja1 Da li znas kada ce primiti u bilo koju Akademiju one dvije sto su vidjele gospu iz Medjugorja reci nam.

Docent

pogledati na yt portal "indiana jones", sve o ovom "akademiku" ;;)

Znam da ti pojma nemas jer mjesas vjeru sa naukom

Da li znas kada ce primiti u bilo koju Akademiju one dvije sto su vidjele gospu iz Medjugorja reci nam. ka visocica 1662 Kakve gospa ima veze sa piramidama? Mjesas kruske i jabuke, religijsku dogmu i nauku. Gospa je stvar vjere, ili vjerujes ili ne vjerujes da se ukazala jer se ne moze dokazati, a piramida je stvar nauke i vrlo lako se dokazuje otkopavanjem iste da je svi vide, sto semir nikad nije uradio za sve ove godine, jer je nema. U medjuvremenu ljudi u meksiku i gvatemali iskopali brojne nove piramide i fino se vide, samo on ovu nikako, jer je lazna. Do sada je mogao sto puta otkopati i pokazati, cak i da je sam kopao. Kopa neke unutrasnje kanale koji su najobicnija napustena rudarska okna i sve dok se ljudima ne srusi na glavu, nece ga zatvoriti za sarlatanstvo, lazno predstavljanje i koristoljublje.

/ Najnovije