Semir Efendić: Općina Novi Grad je dokaz da je u BiH moguć razvoj

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hava

Jel to poceo sa radom Energoinvest Dalekovodi?

SDOOO Skola

Ovaj Efendic pokupio skolu od mentora Novalica.Sve oni svako dobro,sve SDA,ma da vam nije poreza od naroda vi politari ne bi imali za kifle.

Oglo

Ovaj Efendic pokupio skolu od mentora Novalica.Sve oni svako dobro,sve SDA,ma da vam nije poreza od naroda vi politari ne bi imali za kifle. ka SDOOO Skola Tu se ne moze nista. Primitivne, mentalno ogranicene, lose obrazovane papke birali jos gori njihovi klonovi. Poceti ispocetka trebalo bi 70 godina

To jje to

Zasto Efendiću podcjenjujes borce sa opstineNovi grad ratne vojne invalide objasni. Pa tek onda pricaj o razvoju opstine u kojoj si ti nacelnik? Odgovori? Zasto patrioti RVI borcu ne saniras kuću od vremenske nepogode koja je zadesila KS 2012 godine, redno ste proc8jenili stetu. Borac sa suprogom sto postotnim invalidom zivi u strahu sve ove godine da kuća se ne obrusi i neko pogine u njoj. Vi bi ste bili krivac nitko drugi. Vi bi ste snosili krivicu necije smrti. Jer ignorisete patriote borce ratne vojne invalide. Los ste covjek. Tacka kraj !

/ Najnovije