Semir Efendić odgovorio Konakoviću: "Trojka je trojanski konj ubačen Bošnjacima i BiH"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Glupane...da ima zakona ti bi trebao ležati u zatvoru malo zbog ubistva čovjeka vozilom...kreten.

***

***

kamidaN

ČUJ! UZIMAJU I BOŠNJACI ONO ŠTO IM PRIPADA KAO VEĆINSKOM NARODU.

nasvasta

Uništi školstvo uništio si i taj narod.To je ubaćeno Bošnjacima preko SDA SDP SZBiH masovnim uhljebljavanjima magaraca lažova tupana sa papirima iz štamparija Travnik Kiseljak Vitez ŠirokiB Brčko RS koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake.

000

***

Stranka na prvom mjestu

Znači ne možeš biti ni pravi Bošnjak ako nisi u dresu stranke u kojoj su "pravi" Bošnjaci. Efendiću i sličnim da je do Bošnjaka ne bi se fatao interesa vlastite stranke već bi radio u korist Bošnjaka i odreko se nekih svojih nadobudnih iskljucivih stavova.. Pun kofer ovakvih demagoga!

BiH

***

Smijesno

Efendicu moze li bosnjak biti katolik ili pravoslavac. Dosta te politike koja razjedinjuje Bosnu, gdje podrazumjevas kao Ćosic da su bosnjaci muslimani. Dosta parazitu. Uradio u opstini samo nasljedjene projekte, nista svoje nisi uradio.

***

***

Miki

Ali stvqrno ovi portali su dno dna. Prenosite nebuloze jednog ubice. Ko jos benda ovog rumonog seljqcica i njegovu propalu pod***nu stranku od sda

Bosanac

***

Semire svi ste vi isti

Znaci ti Elmedin svi političari u BiH,nema razlike. Vi vodite upravljate drzavom a najgori smo u Europi po svemu. I ti misliš da radis pravilno i da si ti dobar političar. Svi ste vi političari isti,zapamtite to.

Aharonkkkkk

Ne zna on ni sta znaci rijec Bosnjak. Sjecam se dobro kada je govorio da na TVu da Sandzaklije nisu Bosnjaci. Procitaj koju knjigu Semire, pusti socijalne mreze...

/ Najnovije