Semir Efendić: 'Moldavija ispred BiH na europskom putu, nećemo tako Dino'

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sadik

U hrvatskoj ministar skrivi nesrecu inskjenjen ovaj ubije i slobodan pu mamu ti ruznu koja te okoti

Tito

***

Kad namirišeš vlast, pa te izbace,

onda iz tebe sda govori…..

tuner

nemoj biti lud. bih je ispred bugarsje i rumunije. na kipru jos postoji linija fronta. i svi su u eu. ne zanima eu nista sem da je neko malo vise jedne vjere od one koja im smeta. i to je to. bih nikada nece u eu. kao ni turska. zna se zasto.

Miki

Al otkud ovom rumenom ubici pravo da nekome djeli moralne i politicke pridike. Lik je toliko odvratno beznacajan , sljedece izbore je rahmetlija

SDA klonovi

nemoj biti lud. bih je ispred bugarsje i rumunije. na kipru jos postoji linija fronta. i svi su u eu. ne zanima eu nista sem da je neko malo vise jedne vjere od one koja im smeta. i to je to. bih nikada nece u eu. kao ni turska. zna se zasto. ka tuner Ja ne znam po cemu je BiH ispred Bugarske i Rumunije ? Drugo pitanje sta funkcionise kako treba u BiH ?

Jah

A i inace u svijetu, vanjskom politikom se bave nacelnici opstina…

Opa Đurđa

U hrvatskoj ministar skrivi nesrecu inskjenjen ovaj ubije i slobodan pu mamu ti ruznu koja te okoti ka Sadik Rumeni Efendić je ružan za sve pare. Što je zgazio i usmrtio penzionera u Kovačićima, nikom ništa, a možda je penzioner bio ružan i nevažan. A sutradan je na obaveznoj džumi dobio oprost u prvom safu? Sve veliki Bošnjaci, a usmrtili ljude i on i Emir Hadžihafizbegović, koji je na džumi u prvom safu.

Šemso

Budali je more do koljena moj Semire.Nit stida nit srama.STRAŠNO.

Sukrija

Al otkud ovom rumenom ubici pravo da nekome djeli moralne i politicke pridike. Lik je toliko odvratno beznacajan , sljedece izbore je rahmetlija ka Miki A vi fašisti ste tu da se pitate odakle nekom pravo da kaže šta misli.Zig.

sam si reko moldavija je blize sibiru

treba se pribliziti sibiru

Tule

Rumenko nije psihicki se pomakao iz svog sela on je u SA samo Fizicki prisutan

Covjek koji zna

***

Efe - Šefe

De, eto pomozi ti da ne bude tako. Hajde! Sitne duše ima te liobraza imalo!?

Saddam

BIH nikad nece uci u EU lazu nas BH politicari tako i evropski

Miki

Zaboravio si jos 100 miliona budzetskog novca,zgrada UIO u Banja luci ima jos sieekcija sto je vodio Humo,direkcija za sluzbene namjestenike ili tako nekako ima jos...

Jole

Rumenko ..jedno vrijeme sam te gotivio...mislio sam da si dosao pameti..a ti opet onu sda retoriku!nista "srbi'nisu dobili niti im je ko sta dao osim onoga sto ih sljeduje i sto im je vec nekad neko potpisao(sda)!!!

Vzvuv

Hajde moj Semire skidaj ološ i stne duše sa trona,

Xyz

Svaka ti je za Nobelovu nagradu Dinoks je samo SMECE...ko njemu nako jadnom da vjeruje...

Kao prvo i ukrajina i moldavija su blize rusiji

Kao drugo to su hriscani i kriscani ..........VI MUSLIMANI U BOSNI VRATITE SE NA SVOJE PRAVE VJEROISPOVIJESTI NA PRAVSLAVNU I KATOLICKU...........Uostalom vidjeli ste kako je Ukrajina bila pocela da obiljezava katolicki bozic To njima nije bil tesko ..............ZASTO BI VAMA BILO TESKO DA POTRAZITE KANDILO NA TAVANU zna se da ste se potgurcili

Po_vratnik

Kao drugo to su hriscani i kriscani ..........VI MUSLIMANI U BOSNI VRATITE SE NA SVOJE PRAVE VJEROISPOVIJESTI NA PRAVSLAVNU I KATOLICKU...........Uostalom vidjeli ste kako je Ukrajina bila pocela da obiljezava katolicki bozic To njima nije bil tesko ..............ZASTO BI VAMA BILO TESKO DA POTRAZITE KANDILO NA TAVANU zna se da ste se potgurcili ka Kao prvo i ukrajina i moldavija su blize rusiji Ti se vrati u stražnjicu *****inu i tamo i odtani!

ahhhh

Rumeni ubica opet kenja bez potrebe

SRB/eliminator

Kao drugo to su hriscani i kriscani ..........VI MUSLIMANI U BOSNI VRATITE SE NA SVOJE PRAVE VJEROISPOVIJESTI NA PRAVSLAVNU I KATOLICKU...........Uostalom vidjeli ste kako je Ukrajina bila pocela da obiljezava katolicki bozic To njima nije bil tesko ..............ZASTO BI VAMA BILO TESKO DA POTRAZITE KANDILO NA TAVANU zna se da ste se potgurcili ka Kao prvo i ukrajina i moldavija su blize rusiji Ponjamke se i na tebe i na kandilo, debilcino

/ Najnovije