Semir Efendić: 'Moldavija ispred BiH na europskom putu, nećemo tako Dino'

23
Radiosarajevo.ba
Semir Efendić: 'Moldavija ispred BiH na europskom putu, nećemo tako Dino'
Foto: A.K./Radiosarajevo.ba / Semir Efendić

Načelnik Općine Novi Grad i predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu Semir Efendić objavio je svoju reakciju na izvještaj Europske komisije o napretku naše zemlje na putu ka Europskoj uniji.

Semir Efendić je identifikovao jednog krivca - ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedina Konakovića. 

"Prema zadnjem izvještaju Evropske komisije, Moldavija, koja je inače bliže Sibiru nego Evropi, daleko je ispred Bosne i Hercegovine na evropskom putu. A onda nam naš vrli ministar vanjskih poslova tumači veliki napredak Bosne i Hercegovine na tom putu.

Kako i gdje zamijeniti oštećenu novčanicu u BiH?

Kako i gdje zamijeniti oštećenu novčanicu u BiH?

Inače, stojimo zbog njegovog partnera Dodika kojem je on, a ne Semir Efendić, išao u Laktaše i padao mu na koljena po utakmicama i vinarijama da ga postavi za ministra vanjskih poslova", napisao je Efendić. 

Tražio je odgovornost od lidera stranke Narod i Pravda po mnogim pitanjima. 

Prema zadnjem izvještaju Evropske komisije, Moldavija koja je inače bliže Sibiru nego Evropi, daleko je ispred Bosne i...

Posted by Semir Efendić on Saturday, November 11, 2023

"E nećemo tako Dino… Moraćeš objasniti kako prodade ustavnu poziciju Bošnjaka u Federaciji BiH, kako dade HDZ-u i Ceste i Autoceste Federacije BiH, kako dade Dodiku Upravu za indirektno oporezivanje, kako dade svom stranačkom šefu u Srebrenici stotine hiljada maraka, lafo za rad udruženja… kako obori glavu i ušutje se na psovanje genocida u Konjicu, a galamio bi na svakog patriotu u Sarajevu. Neće moći tako Dino", nastavio je načelnik Općine Novi Grad. 

Za kraj je podijelio jednu poznatu rečenicu.

"Možeš lagati neke ljude sve vrijeme, možeš lagati sve ljude neko vrijeme, ali ne možeš lagati sve ljude sve vrijeme", za kraj je napisao Semir Efendić. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (23)

/ Povezano

/ Najnovije