Selimić o krivičnim prijavama: Zna se ko je kriv i ko mora odgovarati

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Nezakonite plate je davao i direktor Adem Zalihić svojim uposlenicima. Taj lopov je još uvijek na funkciji direktora, uredno prima platu i trenutno uživa na godišnjem odmoru na moru.

Seni

Teško nama sa vama. Ostaje jedino alternativna medicina. Pa i nije velika razlika a ne odbija se od plaće svaki mjesec.

Gost

Kad nešto ne dalje rezultata za 22 mjeseca treba razmisliti o promjeni pristupa, barem. Osiguranicima je svejedno, ni vi ni vlada ne radite u našem interesu, vec se prepucavate preko naših leđa. I u svemu tome i jedni i drugi ste uredno plaćeni sa budžeta. Radite svoj posao, ne uzimajte nas kao taoce. Ne štrajkujete kad radite privatno!

Selimic krmak

Za penzije si magarac...samo nesto strajkujes sugo sugavi....ili na biro kad neces u penziju ili mars na poso konju...

flaster

dzaba propaganda hajke drustvene mreze NAROD ZNA JEDNA JEDINA SDA

Meha

Naravno da se zna! Punih 25god je kriva SDA, pa onda 1god sestorka, pa 1god SDA i ovih 6mj trojka. Tolike godine sutis, pa si se nadigao prije 2 i po godine na sestorku, pa si se usutio u godini SDA i opet si se nadigao zadnjih 6mj na trojku da im sve fakturises u zadnjih 27 i po godina. De ba, DFovac, Komsin junak za diverzije i sve sto nije SDA.

JA1

Naravno da se zna! Punih 25god je kriva SDA, pa onda 1god sestorka, pa 1god SDA i ovih 6mj trojka. Tolike godine sutis, pa si se nadigao prije 2 i po godine na sestorku, pa si se usutio u godini SDA i opet si se nadigao zadnjih 6mj na trojku da im sve fakturises u zadnjih 27 i po godina. De ba, DFovac, Komsin junak za diverzije i sve sto nije SDA. ka Meha U PRAVU SI SKROZ, SDA GA PLACA DA ŠTRAJKU JE PROTIV OVE VLADE.

Seka i 40.000 sda gov..na

Jedna osoba imala problem 15 dana ležala na KCUS , odrežu joj prst i pošalju kući . sin je odvede na pregled u privatnu kliniku i ljudi im kažu da je problem u veni i ugrade joj Stent .

Edo bakirov selimić

Nema puno želja već radi kako mu sda kaže . sad dali će štrajkovati , prevrtati kontejnere nije bitno .

/ Najnovije