Sejdić: Bez izmjene Ustava i Izbornog zakona nije moguće ukinuti diskiminaciju

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ustavni sud BiH

Slučaj Ljubić je riješen,pročitajte sudsku odluku.

Ma

Pusti ljubića UZP poglavnika. Sve bi on vas ostale u plinske komore kao Hičo

Bravo Sejdicu !!!

Doslo vrijeme da jedan Rom uci jednog Evropljanina...Dragi moji Evropljani, napravili ste desetine 'rezolucija' o polozaju Roma u Evropi, Kome: sebi ili Romima? Romi znaju sta treba, a vi?

Nikolica s prikolicom

Najprije Sejdo, sad bi i Sejdića...OJXAAA- :))

Duško Duguško

Imam rješenje za Sejdića. Proglasi se za Bošnjaka i oni ga biraju za svoga šlana u Predsjedništva. Bošnjaci ne bi ni primijetili greške u padežima. :))

Nikolica s prikolicom

Svi da glasaju za Sejdića kao bošnjačkog člana predsjedništva, ili još bolje za Predsjednika Romsko-Bošnjačke Republike. Šućur Allahu dž.š.:))

Asa

BRAVO SEJDICU !

Nikolica s prikolicom

Slučaj Ljubić je riješen,pročitajte sudsku odluku. ka Ustavni sud BiH Ne žuri/te, objasnit će se kad za to dođe vrijeme. Odnija đava prišu, šta bi rekli dalmatinci. :)

Podsjetimo na potrebu za vailitetnom naobrazbom koja mnogima nedostaje

Jedna od Ustavnih modifikacija je bila brčanski sporazum iz 2000-e godine (formiranje Distrikta Brčko).

/ Najnovije