Šefik Džaferović: "RS će nestati tako što će..."

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Seno

Republika Bosna

Hugo

Republika Bosna ka Seno Kako to mislis? U jednoj normalnoj republici njeni drzavljani se postuju i slazu. Zive svoje zivote i daju svoj doprinos poboljsanju zivota stanovnistva l prosperitetu drzave. Ovdje, 30 godina vjerski sluzbenici i vodje stranaka zavadjaju narod i huskaju ih jedne protiv drugih. Mozes vidjeti na ovom sugavom portalu sta misle jedni o drugima.

Zli Bosnjanin Sefko

Na kojim drogama Sebija drzi ovaj Bakirov fikus kad ovako lupeta? E bas da vidimo kao ce vjecna Republika Srpska nestati!

Ljiljan

Samo građanska republika BiH,kome se ne sviđa pravac,smrdija,krvačka,češka,irska,posrana rusija ili bilo gdje drugo!

Rašo

Komentar sadrži govor mržnje

robot

konacno jedna pametna i od njega

ADVOKAT

Nevidjeni FAŠISTA. Ti si demonstrirao svoju moć likvidacijom porodica: Vuković, Vulić, Božić, Jovanović...i dr.Sladojevića. Nedavno je djevojčica Tanović napisala jednu potresnu pričicu o odvodjenja dr.Sladojevića na stratište. Ovaj zločinac nije reagovao jer je on dobro zna da je to njegovo "djelo". Nadam se da nikada više neće imati takvu moć, jer kada bi je imao nestalo bi ne samo Republike Srpske, nego i srpskog naroda iz Bosne i Hercegovine, Sandžaka i Crne Gore. Nadam se da gospodin Izetbegović konačno odobri Sudu BiH, da se procesuira ovaj ZLOČINAC.

dARKO

DA LI SU NORMALNI ONI KOJI VJERUJU OVOM OLOSU, ZAVRSICE KAD TAD IZA RESETAKA ZBOG ZLOCINA KOJE SU NJEGOVE POSTROJBE CINILE U BOSNI

Svega ce biti u Oktobru

al’ tebe neće biti, alahami!

A

Ako postujete Dejton zasto ste ga narusavali prenosom nadleznosti I to cesto podvalama. Nema vise povjerenja, potroseno je.

D aut

Ovaj ratni zločinac kaže kako će RS nestati jer ceo svet prati stanje u BiH i RS je remetilački faktor. Ceo svet prsti i ne preduzima ništa jer uviđaju da je remetilački faktor Bošnjaci i njihova politika

Alija

Pravi burek u svemiru. Mindzusa na bakirovom jajetu

/ Najnovije