Šefik Džaferović odgovorio Netanyahuu nakon njegovog tvita

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

I

I Bidenu kazi licemjeru

Vidi,

Dobro da si se sjetio.

Odobrio onaj derpe iz štaba kod tehničke?

Pa što se nisi bacio pred amere i zabranio im ulaz u Mladomuslimanski rezervat

zeus

za sve ovo vrijeme ni riječi o unutrašnjim stvarima kao npr. "ne podržavamo i osuđujemo sistematsko zanemarivanje, svjesno ugrožavanje života, odbijanje liječenja pacijenata i ubijanje nedužnih građana u KCUS-u". crkni smradu.

Gost

Džaferović umislio da predstavlja BiH. I po pitanju ovog najnovijeg rata se vidi da BiH kao država nema jedinstveni stav o bilo čemu.

Gost

Džaferović može govoriti samo u ime Bošnjaka ili Muslimana.

SDA do groba

Šefko El Mudžahid Džaferović nije bio dovoljno precizan. Trebao je objasniti da 76 posto evropskog dijela BiH podržava Izrael, a 24 posto azijskog dijela BiH je na strani Hamasa i Hezbolaha.

Za gost

Tacno je da Dzaferovic govori u ime Bosnjaka jer Bosnjaci ne cine genocid i udruzene zlocinacke napade,zao mi je sto si se nasao u izjavi Dzaferovica mozda mnogi nisu znali gdje pripadas. Molim Boga da se tebi i tvojima dogodi ono sto se dogadja palestincima ako je to lijepo.

Genjacid

Palestincima je sad laknulo! Uz njih su Bookir, Sveubija Kcus, Fadilj Malinoa, Iserka Hurma. Samo da im oni ne budu “radili” oko pomoci, bit ce mrtvih na sve strane

dP

Znači li ova objava da Šefik opet podržava teroriste ?

Mostar

U čije ime Šefiče???

Gost

Školski primjer genocida je bio u Grabovici. Pokolj takav da više ne postoji to selo. Srebrenički muškarci su pobijeni a žene i djeca nisu. Susjedi Bošnjaci i vi to znate pa zato ne lažite i sebe i druge.

Gost

Tražiti hitno od SAD-a da stavi na istu listu Džaferovića zajedno sa HAMAS- om. Teroristi!

Habuhabuhabu

Nije mu dobro odgovorio. Trebao je da podvuče da genocidni i fašistički elementi BiH podržavaju Netanjahua.

Analiticar

Muslimani iz BiH ne podrzavaju Izrael. Srbi I Hrvati podrzavaju Izrael. Ti Sefko predsavljas samo 1/3 BiH.Tako vam je Alija potpisao u Dejtonu. Razlaz je jedina opcija za BiH.

Alan Ford

Jadni vi muslimani iz BiH. Dok Vucic pravi fabriku vakcine u Bg i hidroelektranu na Drini, vi samo ispred nosa vidite nekakve ratove i genocide. Jel konverit Zivkovic za sve ove godine ostvorio barem jednu trafiku? Nema sa vama buducnosti. Vama je proslost jedina buducnost.

Slava Storonci

Nikad ne treba podržavati ubijanje nedužnih civila, pa to neću ni ja činiti. Međutim moram učiniti jedno malo razlikovanje kad je u pitanju ovaj sukob. Naime, Palestinci nasumsce gađaju israelska naselja i gradove, bez ikakvog vojnog plana. Dakle, namjerno udaraju po civilima. Israel gađa isključivo odabrane terorističke ciljeve, gdje su civili kolateralna šteta. Ovaj islamist iz uvodnog članka je nemoralna spodoba. Njegov stav je sramota za Bošnjake. I da, kad malo šire, civilizacijski se razlikujemo od onih na Istoku, pa svako poistovjećivanje s njima vidim , štono se kaže, dno dna.

Slava Storonci

PS: Palestince arapski ( i općenito muslimanski) svijet stalno huška na Israel, a kad Israel očekivano odgovori silom nastane opće kmečanje. Uvijek je bilo tako, pa je tako i sada. Nitko iz ovih islamskih država se neće vojno suprostaviti Israelu, samo huškaju jadne Palestince, koji žive u lažnom očekivanju o vojnoj pomoći muslimanskih država. Džaferović isto čini. Valjda zato šda se ne zamjeri Erdoganu, koji je već u nemilosti EU i Amerike.

nasvasta

Šefiku nama je žao nevinih žrtava ,AlI NAM JE NAJPREĆA NAŠA DRŽAVA O TOME SE MAGARCU BRINI I TAKVU POLITIKU VODI KO SMO MI DA TABIRIMO SVJETSKU POLITIKU.ARAPI ŠUTE A DALI STE IM DA PRAVE VILE I DA SE DISTANCIRAJU OD BOŠNJAKA.

Gost

Pa naravno, BIH samo podrzava teroristicki Hamas koji ubija Izraelce.

Sefik

Auuu, Dzaferagicu, pobise Izraelci tvoje mudzahedine, dzaba si im BIH drzavljanstvo dao.

Guest

Ma napušte se svi

Hahahaha

A jel ga ko šta pitao???

Heh

Samo vi slavite Amere koji vas tamane ko muhe! Ne važite džaba za sinonim glupavosti!

/ Najnovije