Sefer Halilović: Aktuelna vlast ne želi promjenu, žele zadržati ovo stanje

Radiosarajevo.ba
Sefer Halilović: Aktuelna vlast ne želi promjenu, žele zadržati ovo stanje
Foto: BPS / BPS u Srebreniku

Predsjednik BPS-a, Sefer Halilović, obišao je sa stranačkim saradnicima Općinu Srebrenik gdje je, u druženju i na javnoj tiribini sa nekoliko stotina građana, razgovarao o aktuelnoj političkoj situaciji, saopćeno je iz ove stranke.

"Sadašnjost se mora promijeniti kroz promjenu aktuelne vlasti. Nisu ispunili obećanja i to je dovoljno da moraju doći druge stranke i drugi ljudi na čelo države", kazao je predsjednik BPS-a Sefer Halilović i dodao:

"BPS je četiri puta blokirao uvođenje akciza građanima naše države, jedina smo stranka koja je tri puta odbila ulazak u vlast radi toga jer aktuelna vlast nije željela izmjeniti postojeće stanje, već zadržati ga, zato pozivam građane Srebrenika i tuzlanskog kantona da na predstojećim izborima promijene svoje živote iz temelja, glasajući za BPS koji ih nikada nije iznevjerio i na koji uvijek mogu računati", zaključio je Halilović govoreći građanima Srebrenika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije