Sebija Izetbegović tužila Univerzitet u Sarajevu, poznat datum prvog ročišta

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komšija

Po ovoj logici bi ih mogao i ja tužiti jer mi nikada nisu izdali diplomu?

xxx

****

***

***

Vratite

***

Black Wood very sheytan hanooma!

..........

333

Ovaj idiotizam na racun gradjana se moze sprijeciti istragom i procesuiranjem "profesorice". Lazno predstavljanje, sticanje *****ijalne koristi na bazi laznog predstavljanja, sporni tenderi (koliko je samo ugovora sklopila sa Dodikovim Prointerom), i najvaznije nemar u lijecenju, ugrozavanje zivota i zdravlja pacijenata neopravdanim mjerama "stednje" (pri cemu je novac odlazio u sporne tendere, samo u sedmici prije otkaza oko 70 mil), i kao vrhunac nezakonita nabavka neispravnih ventilatora tokom pandemije i svjesno koristenje tih masina na pacijentima sa sigurnim smrtnim ishodom. Ima tu jos svega i svacega, pa neka tuzilastva i istrazni organi rade.

Pu!

Treba se i ova Fadilu prikljucit….na sluzbenom putu ;)

MrziteljPDA

Lijepe riječi su ukras!

Panzer

Lijepe riječi su ukras!

Guest

***

Guest

***

666

***

666

***

Iva

***

333

@Iva Pa neka pokaze :D. Daj, ne provaljujte se.

Koma diploma

Pa da vidimo tu diplomu/diplome, nakon svih ovih godina. I faktografsku potvrdu u evidenciji fakulteta i univerziteta/ sveučilišta gdje je dotična navodno završila studij i odbranila/obranila radove postdiplomskih studija. Što sad slijedi? Gdje je doista studirala: sarajevski Univerzitet ili Sveučilište u Zagrebu? Kako su se, misterioznu, diplome odjednom pojavile? Kako će se pojaviti evidencijski podaci tamo gdje dotične uopće nije bilo? Sve ovo važi i za sve druge: Čoviće, Sebije , Dodike.

Hadžić Emina

Ovo je vrhunac ironije. Umjesto da su protiv nje već povedena tri ili četiri sudska postupka po nalogu nadležnog tužiteljstva, ona tuži, molim vas lijepo.

***

***

IVA, IQ KAO STATIVA

***

/ Najnovije