Sebija Izetbegović pružila podršku Osmanu Mehmedagiću: 'On je pravi heroj'

/ Komentari (42)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadati se

Da ćeš i ti i on i svi vaši završiti iza rešetka. A bićete zapamćeni po zlu. Fuj

xxx

Lijepe riječi su ukras!

Jedan s Treske

Kakva krezubo-primitivna banda! Pa, zar je moguće da nam je ovakav ljudski otpad krojio sudbine i opoganio nekada voljeni grad, nekada grad! Ubice!

VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a

Pravi heroji su umirali gladni i žedni, bez odjeće i obuće, oružje im je bilo mislena imenica! Pravi heroji branili su gole živote i BiH kao Republiku. Ne Aliju, ne stranku i džamijske miševe i minderage i rahatlulbegove! Osmica je paradirao naoružan do zuba kao Alijin gorila .Od fronta i borbe je vidio Predsjedništvo i trezor Centralne banke za polupismenog tvorca Deklaracije i u njega mu mladunca. Dok su s istoka i zapada komadali Republiku za Veliku Srbiju i Hrvatsku do Zemuna, vi ste stvarali begovat i fildžan-feud na ranama i kostima istinskih Bosanaca i Hercegovaca! Lica na ovoj fotografiji tek su dio, samo dvojac od grupnog portreta onih koji su vam uzeli budućnost. Uništili sadašnjost i pljunuli i ponizili prošlost koje nisu bili dostojni, kao njeni dokazani neprijatelji: AVNOJ-a, ZAVNOBIH-a, revolucije, antifašizma. Neprijatelji emancipacije, modernizacije, pismenosti, hl****, slobode i krova nad glavom za sve. Sigurnog života za djecu i mlade, starosti i penzije zagarantovane starima. Školstva i zdravstva koji nisu bili privilegija samo za age i begove, knezove I knjazove i njihovu *****ad.

Ralle

Lopov brani lopova .šta dalje reći.

Opa Đurđa

***

Besko

***

San ljetne noci

Džaba ti kujo igra na kartu nepostojećeg patriotizma. Znamo ti ratni put bijednice. Bolje ti je zanogetaj se odmah u Tursku dok ti i oni mandal ne udare. Ili se jednostavno vrati odakle si potekla, tamo pripadaš.

Ja1

E cuj ona u julu 92 nekog operisala a ne zna se jel tada bila na fakulteru u zagrebu ili nije, e svasta

Fuj!

*** zajedno

Realno

Saucesnici su oni koji su glasali za ovakve.

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Ooo Osmanaga, oooo Sultanija, merhaba! Kako zemljom koračate, kako li spavate? Pritiska li vas ko olovo zlo koje ste u ovih 30 i kusur zlogodina napravili? Gušili vas mrak u koji ste ovu zemlju kao mejta zavili? Otkucava sahat, ide crni vakat svima nama! Nestaće svile i kadife i rahatluka begovata na suzama i krvi sirotinje zidanog. Otkucava sahat, ide crni vakat svima nama!

nasvasta

Dva diplomanta haha.Kuš bruke i sramote Bošnjačkog naroda.

Xyz

***

Čuuuj kuje

**** te otac jesu heroji podrumari.

Padaj silo i nepravdo...

Nešto nam okasniše botine u njiha im stranke. Prežderalo se sendviča i nalokalo sokića, rodile ih mamare havrljave. Sad ide top njihove pismenosti: udri dislajkovima na sve što zahtijeva IQ veći od dvocifrenog. Tješite se, smradine i fukare- ali je dislajk na istinu samo vaš kukavni potpis. Beskorisna mizerija poput vaše mekinjaške i plaćeničke armije botina.

Tatar

***

Ja1

Cak su im i botovi ostali bez teksta, hahhahaha

☢️ OPREZ: Sebija u blizini ☢️

Ljudski otpad i dalje radioaktivan ☢️

Bravo

***

Sarajevo, lažirana sjećanja ...

Pravi heroj i prava doktorica! Od škole, kad naštiklaju diplome, zajedno završili srednju plus veliki odmor! I kako su ono ovi "branili" RBiH od agresije, disolucije, komadanja? Tako što su uporedo s druge dvije paradržavne tvorevine, od samog početka stvarali treću. Ovu begovsku, neoosmansku paradržavu. Islamistički fildžan iz Aljinih vlažnih snova. Snova jedva pismenog provincijalnog hodžice u pokušaju. To je u njiha stranka branila i gradila. Nikada, nijednog trena Republiku Bosnu i Hercegovinu. Pa su Armiju RBiH pretvorili u formaciju islamističkih Aljinih pretorijanaca. Pa stranačke obavještajne službe, policija, tužilaštvo, sudstvo, mafija, pa HALKA koja sve to nadzire. Jedina stvarna i smrtonosna moć iza formalno državnih i federalnih institucija. Ista ta receptura u Herceg-Bosni i RS-u ! A Republika Bosna i Hercegovina kao iluzija i nedosanjani san. Najviše je ima u našim uspomenama i željama. I u knjigama i muzejima historije i Zavnobih-a.

Borac sa Žuči

>>Pravi heroji su umirali gladni i žedni, bez odjeće i obuće, oružje im je bilo mislena imenica! Ništa iskrenije nije rečeno! Pravi heroji branili su gole živote i BiH kao Republiku. Ne Aliju, ne stranku i džamijske miševe i minderage i rahatlulbegove! Osmica je paradirao naoružan do zuba kao Alijin gorila .Od fronta i borbe je vidio Predsjedništvo i trezor Centralne banke za polupismenog tvorca Deklaracije i u njega mu mladunca. Dok su s istoka i zapada komadali Republiku za Veliku Srbiju i Hrvatsku do Zemuna, vi ste stvarali begovat i fildžan-feud na ranama i kostima istinskih Bosanaca i Hercegovaca! Lica na ovoj fotografiji tek su dio, samo dvojac od grupnog portreta onih koji su vam uzeli budućnost. Uništili sadašnjost i pljunuli i ponizili prošlost koje nisu bili dostojni, kao njeni dokazani neprijatelji: AVNOJ-a, ZAVNOBIH-a, revolucije, antifašizma. Neprijatelji emancipacije, modernizacije, pismenosti, hl****, slobode i krova nad glavom za sve. Sigurnog života za djecu i mlade, starosti i penzije zagarantovane starima. Školstva i zdravstva koji nisu bili privilegija samo za age i begove, knezove I knjazove i njihovu *****ad. ka VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a<<

Borac sa Žuči

>>Pravi heroji su umirali gladni i žedni, bez odjeće i obuće, oružje im je bilo mislena imenica! Sve iskreno i istinito rečeno. Svaka čast! Pravi heroji branili su gole živote i BiH kao Republiku. Ne Aliju, ne stranku i džamijske miševe i minderage i rahatlulbegove! Osmica je paradirao naoružan do zuba kao Alijin gorila .Od fronta i borbe je vidio Predsjedništvo i trezor Centralne banke za polupismenog tvorca Deklaracije i u njega mu mladunca. Dok su s istoka i zapada komadali Republiku za Veliku Srbiju i Hrvatsku do Zemuna, vi ste stvarali begovat i fildžan-feud na ranama i kostima istinskih Bosanaca i Hercegovaca! Lica na ovoj fotografiji tek su dio, samo dvojac od grupnog portreta onih koji su vam uzeli budućnost. Uništili sadašnjost i pljunuli i ponizili prošlost koje nisu bili dostojni, kao njeni dokazani neprijatelji: AVNOJ-a, ZAVNOBIH-a, revolucije, antifašizma. Neprijatelji emancipacije, modernizacije, pismenosti, hl****, slobode i krova nad glavom za sve. Sigurnog života za djecu i mlade, starosti i penzije zagarantovane starima. Školstva i zdravstva koji nisu bili privilegija samo za age i begove, knezove I knjazove i njihovu *****ad. ka VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a<<

Dušmani Bosne, neprijatelji budućnosti

Hamo, divi im glavuša! Samo njih dvoje u tandemu imaju više djela nego Tolstoj i Dostojevski zajedno! Ako postoji ciklus reinkarnacije, u svakoj narednoj inkarnaciji ovi su zaslužili po doživotnu robiju!

Odavde do vječnosti

*Dušmani Bosne, neprijatelji budućnosti * Ako, bro, kako kažeš, postoji reinkarnacija, neka najprije, ovdje i sada, odgule doživotnu. Pa u narednih sto života isto. Da utvrde gradivo!

opasnozeznuta

Jeste li na istom mjestu Sebija studirali ti i osm dvica?Koliko je prljavih licnih stvari uradio za Kakira i tebe?Osmica heroj ali tvoj ,obican lopov i jalijas kao i onaj puh vlasnik restorana Kristal.Sve krimosi sa vama jer ti i Kakir ste naj veci krimosi ,lopovi,lazni doktori.Sram te bilo lopuzo Sandzacka

Dnevni red

NA NJOJZI ZARA KOŠULJA OD AŽURA 1000 %

Denna

***

***

***

Joja

Studenti generacije

Taki elita, snaga norodo

Kad jedna isfrustrirana, nerealizovana provincijalka, lažna doktorica, koja bahatošću prikriva tešku inferiornost, herojem proglašava beskrupuloznog, šanera kepeca koji je jedva zanat završio, tad dobijemo šta? Foto-robota današnje elite: kod Bošnjaka ili Hrvata ili Srba, nebitno. Princip vladavine ološa je isti. U pitanju su samo nijanse. Nekih 550 nijansi crne. Dno dna. Dijagnoza propasti ovih unesrećenih, zapuštenih, izgubljenih naroda.

Zasto

***

tonk19

Pravi heroj što ti čuvao ****cu od zatvora zbog respiratora, lažne diplome, odbijanje liječenja pacijenata i dr. Kroz sve ove godine. Tebi je heroj, sram te bilo.

samo sitnice

-zar nisi bila na specijalizaciji u to vrijeme -ti nisi hirurg

Doctor Ksarabas

Za slobodu Srpskome narodu

Adi161

😁😁Ona ginekolog a priča o operacijama, svašta.

Adi161

🤧🤣🤣🤣🤣Ona operisala🤧a bila student, ginekolog

Adi161

Gledam ove njuške i razmišljam zar je moguće da je ovoj kalašturi dolazio namjenski helikopter u Klinički sa hirurzima iz Srbije da operišu nju i ugrade silikone maloj promiskuitetnoj narkomanki od kćerke. Tada su potjerali kući sve zaposlenike tog operativnog bloka, izuzev služinčadi potrebnih u sali. To nikada niko da spomene više. A, zapitajte se koliko je djece ubijeno neadekvatnim liječenjem, nepostojanjem specijalista, opreme i znanja. Da o korona Mengele metodama i ne govorim…Ova treba biti sretna svaki put kada kroči na gradski trotoar da je ne zadavi i ne izgazi neko. O onom pacovu se nema šta reći. Ono nešto prisluškivalo i pitalo se. Ono… ka Besko 😁😁🤣😁čuj silikoni

Sale

***

Sale ti su je i podijelili!

Nesmiju hapsiti dodika,covica,viskovica,cvijanovica,stevandica,kosarca....samo se hapse oni koji zele jedinstvenu Bih ka Zasto

Sale

Ti su je i podijelili!Dobit češ još jedan sendvić,tupko.

Xyz

Kako si ti u to vrijeme operisala po Kosevu i studirala u Zagrebu pa u Istanbulu...??

/ Najnovije