Sebija Izetbegović odgovorila UO: "Odluke su nelegalne, nemate saglasnost za moju smjenu"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Senad

Lijepe riječi su ukras!

Gost_Radio_Sarajeva

Pa tvoju nemaju, ali to im i ne treba.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

xxx

***

Komšija

Imaju saglasnost. Ja im dao.

Jole

A sto si ti bez ikakvog razloga otjerala stotine strucnjaka sa kcus-a to je legalno i zakonito...njihova jedina greska je bila sto su skolovaniji i pismeniji od tebe

Ahmet

Opasna ***

333

Hoce li krivicno odgovarati za sticanje *****ijalne dobiti na bazi laznog predstavljanja, i prije svega za smrt i ugrozavanje zdravlja hiljada nasih sugradjana?

Za 333

Lijepe riječi su ukras!

Joja

Ova je totalna budala ,al sve zivo handri i svoju stranku ali i narod koji je gleda i stidi se njenog bezobrwzluka

Miki

Cuj ove ovce. Idi malo parkiraj po plocniku titove ulice.

Opa Đurđa

Zaista se pretjeralo sa ovim slučajem. Treba pustiti ženu da na miru odradi ovaj mjesec do isteka mandata i to je to.Sigurna sam da je bez obzira na sve i pomogla velikom broju ljudi.Ne znam otkud tolika želja kod pojedinih da je prikažu monstrumom. Ponašaju se kao da će svi problemi u ovoj zemlji nestati kad smijene gospođu Sebiju. ka Sarajka Jesi li ti Sarajka od 1992.? Sigurno jesi. Vodi je kući.

Guest

....tek sad...KCUS je i nasa sramota. Zar smo bilo sto poduzeli...godinama??? Sutili i trpili godinama. Svi smo mi ljigavi kao i ona.Saucesnici u svakom obliku unistavanja KCUSa.

/ Najnovije