Sebija Izetbegović odgovorila na pitanja o svojoj diplomi, te da li će napustiti KCUS

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sabina Šabić

Lijepe riječi su ukras!

Habuhabuhabu

Koliko može pričati i argumentirati, a ne zna pokazati dokument. Ne bih nikom preporučio da mu bude doktorica. Ili možda punica.

Stranka je prati

Lijepe riječi su ukras!

Gjon obraz sheytan hanooma!

Catastrophy, desaster!

Jeste, samo to sto si naveo ne moze niko.

....................... iz prostog razloga sto je medicina na skromnom nivou poznavanja mehanizama bolesti, ali daleko od mogucnosti ozdravljenja pacijenta.

A-ha

Na stranu obaveza fakulteta (kao i svih drugih poslodavaca) da čuva dokumentaciju tzv.matične evidencije o zaposlenima, ako je ista otuđena i sl., onda je u slučajevima sumnje mora ponovo dostaviti onaj o kome je riječ. Ne može se reći: fakultet je kriv što je nema, on je bio dužan da je čuva, a mene baš briga. Obzirom na opštu poplavu nestučnosti u svim oblastima društva u periodu poslije rata, pitanje je da li ovi koji sada to sve provjeravaju, znaju ocijeniti šta je pogrešno, a šta se može akceptirati. U cijeloj zemlji imamo deklaraciju stručnosti, znanja itd. i to se mora ispraviti ako želimo naprijed.

A-ha

Greška: ispravna riječ je devalvaciju

Juli

Sve je ispravno.....ništa nije ispravno....

Mirnes Karić

Bio sam pacijent iz ZDK-a. Kada je stupila na funkciju gospođa Izetbegović, sve je bilo promjenjeno u korist pacijenta. Kompletnu medicinsku uslugu sam dobio na jednom mjestu. Sve pohvale za organizaciju upućujem prof.dr. Izetbegović. Politika me ne interesira.

Cibra i šta bi kad sise probudio

Bio sam pacijent iz ZDK-a. Kada je stupila na funkciju gospođa Izetbegović, sve je bilo promjenjeno u korist pacijenta. Kompletnu medicinsku uslugu sam dobio na jednom mjestu. Sve pohvale za organizaciju upućujem prof.dr. Izetbegović. Politika me ne interesira. ka Mirnes Karić

/ Najnovije