Sebija Izetbegović danas objavila nove dokumente: "Fakultet nije odštampao diplome"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jakih fakultetcica.

Onako, po bolonjskom. Studiras i direkt postanes sta? Magistar, AHHAHHA, ocekuje se u narednim decenijama da direktno doktoriras...

Istina

E sada treba vidjeti ko je potpisao to lazno uvjerenje bez polozenih ispita u Zagrebu (sto je dokazano) i njega lijepo privesti..

I meni nisu odštampali diplomu

i još su mi uzeli lovu, kažu nema…

Zong

Imam stampac, jeftino stampam

Hahaha

Jel dosta vise profesorice Lazibegovic?

Toto

To se ne šalje medijima. Zna se ko i kako ocjenjuje dokaze. A mogla si izaći pred Senat i sve to navesti...

Pipi

***

Ask

Kad je Seka u blizini štampaci ne rade, isto kao kcus-u, kad ti nemogu nalaz odstampati.

Haha

Ova sve ima samo diplomu i dokaze o polozenim ispotima nema, hahahaha. Koliko je to jaka veza bila da joj nigdje diplomu nisu trazili a promijenila sva kljucna rukovodeca mjesta u Sarajevu

MrziteljPDA

SDA=SNAGA NARODA

Pero

Šta pokušavate s ovim tekstovima?!?!?!***

Dj

Lijepe riječi su ukras!

Isprika

Pa,hocete li se bosanski hajvani ispricat/izvinit gospodji magistrici Izetbegovic ?

Vrijedja mi inteligenciju

"... fakultet je izdao uvjerenje o položenom magistarskom ispitu koje je magistrima bilo dovoljno i važilo je kao diploma" - rece Sebija i osta ziva. Ovo sto je prilozila je uvjerenje o polozenim ispitima (ne ulazim u validnost dokumenta), a ne o, kako ona rece, "polozenom magistarskom ispitu". Fakultet izdaje potvrdu o odbrani magistarske teze, (to je valjda po Sebiji polozen magistarski ispit??!!) navodeci naziv teze i stecenu titulu. Takva potvrda nema nikakve veze sa uvjerenjem o polozenim ispitima u svrhu prijave na neki konkurs , tj. prilozeno uvjerenje nije i ne moze biti dokaz o sticanju akademskog zvanja magistra nauka. p.s. poruka Sebiji... "Nije majka Muju tukla sto se kock'o, vec sto se vadio."

/ Najnovije