SDP se oglasio nakon akcije u Srebrenici: Ukoliko se navodi pokažu istinitim...

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eh

Svi vi namjestate i kupujete glasace,istina da tu prednjace sda i hdz.bitne su fotelje jer iz njih se moze famelija uhljebit.ovakav bezobrazan i lopovski sistem ne postoji ni u africkim zemljama.ovo nije dno dna,ovo je i vise od toga.bjezite iz zemlje terorista,fasista,kokosara,ratni profitera,tajkuna kriminalaca i ostale bande.

ostavka

Gospodine Niksicu, a trebalo bi druze, zar ni nakon ovoga necete vi i svi iz rukovodstva stranke, po nadleznoj odgovornosti podnijeti ostavku? Zar i nakon ovoga vas ideoloski fanatizam nije shvatio da ste, mozda i nesvjesno, radili protiv BiH? Osvjerstite se, i podnesite ostavke! Ovom drustvu treba SOCIJALdemokratija, a ne vi!

Komentar

Vodja Lagumdzija im je izjavio da se bori za novu jugoslaviju sto je udar na suverenitet i medjunarodni subjektivitet BiH o kojem pojedine zemlje kao sto su Baskija, Katalonija, Cecenija samo mogu sanjat. Cetnici se isto bore za novo drzavno udruzivanje sa Srbijom uz politiku jos i oruzjem. Dakle uporedimo ovo ove dvije strategije i po cemu su one sustinski razlicite?

JA1

Ne mogu da vjerujem da ima takvih ljudi. U svakom slucaju i vrh SDP-a je krivac jer su uvijek pustali svakoga u stranku. Kako mozes voditi politiku i stranku a da ne znas kakav kadar pustas u istu

Mahalci - vrijeme je za odlazak

Vrh SDP-a je krivac za mnoge promasaje vezano za razvoj Bosne i Hercegovine. Licni intersi pojedinaca narocito Niksica (takode i Lagumdzije) su uslovili da je BiH oslabljena i dali su prostor negatorima de se sire i ojacaju. Ako zelis da budes vodeca parija u BiH moras napustiti provincijalni nacin razmisljana i da se uzdignes iznad svih negatora i prezentujes ideje i viziju koja ce biti za sve gradane u BiH a ne samo za lokani dio. Mahalcima nije mjesto nigdje da rukovode masama, oni vode samo u utopiju. Nijaz Durakovic je bio jedini rukovodilac SDP do sada koji je imao viziju i zelju da vidi jaku i sretnu BiH.

J

U cemu je problem? Kad srbi i hrvati iz sarajeva glasaju za bosnjacke stranke kao sda, onda je to dokaz multietnicnosti i tolerancije, a kad bosnjaci iz srebrenice glasaju za srbe onda je to izdaja. Sta hocete, ljudi samo primjenjuju sarajevski princip multi-kulti suzivota.

/ Najnovije