SDP poslao poruku Sattleru: EU mora preći na djela

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

Konačno nešto korisno i patriotski od SDPa.

Porfiricus Geneticus

SDP kao i Željko Komšić jedini reaguju i bore se za ovu zemlju, pravi patriote, lobiraju i upozoravaju svjetske i EU političare na opasno stanje i zlo koje se navlači nad naše glave. Ostali politički uhljupi šute kao zaliveni, mudruju i računaju kako bi se mogli okoristiti i u slučaju stvarnih problema. Misle da bi ih narod štitio i za njih ginuo. Žao mi je ljudi u RS koje opet hoće iskoristiti da ginu i pate zbog mitova ili gomile laži kojima ih izlažu već više od 120 godina. Ne mogu vjerovati kako ih samo lažu i ubjeđuju da je zlo nad drugima neophodno!!!

Sattler

Nismo tu da nesto radim, tu sam me poslali da sprovedite agendu elite za vakcinacija. Meni odgovaraju vas stanje napetost jer to mi je izvor zarada. Ako rijesim nesto vama onda problem nema a onda nema potreba da ja budem tu i zaradjivati na vama. Imate nasu podrska da to sami rjesavanje a isto tako imate nasa osuda sto neki dizu tenzija i nece da suradjuju. Dogovorite se

/ Najnovije