SDP poručio Vladi Federacije: Povucite odluku i prestanite udarati na suverenitet BiH

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

SDA tromajku vam izdajničku vi dijelite BiH po etno šavovima mogli ste to bez silnih žrtava ,time će te od Bošnjaka napraviti evropske Palestince.

Posrani jugosloven,jedi govna

...

Mario

Na balinsku Glavu musku GREOTA je dici pusku--mere to bolje jer STOKA se NOZEM KOLjE

dP

Nešto se ne sjećam da ste na državnom parlamentu pokrenuli pitanje vraćanja ANU BiH na mjesto koje zaslužuje kao državna akademija. Toliko o vašoj brizi za akademiju.

BosSa

SDA radi “u rukavicama”isto ono sto rade njihovi partneri u vlasti na nivou drzave,izdajnici BiH.Ali to nije samo u ovom slucaju,to traje od Alije do Bakira.Izvinjavam se,samo je Tihicev period bio drzavotvoran

Mula

Sto ce I'm Dom kultute kad uce od tovara pametniji je od hercegovaca I ljepsi IA iaa I aaa

BOSNA

Devedesete su fašisti getoizirali i iscenirali mnoge i bitke u ratu sa fašistima preko Drine i Une. 30 godina oni rade na razbijanju normalnog, građanskog. Malo bi da su ustaše, malo četnici. Dovoljni su nazivi Busulađić i dr. i eto ti fašista. Neće oni osim zavnobiha ništa partizansko. A i zavnobih, kako njima odgovara. KRMCI, FAŠISTIČKI, BALIJSKI.

Voime oca i sina

NIKSIC I ONAJ CETNIK VOJIN MIJATOVIC NAJ VECI SU RAZBIJACI BIH A SA NJIMA MUGU I KOMSIC I BAKIR PUSTITE OVAJ NAROD DA ZIVI I PATI SE ka Musliman МОЛИТВА ГОСПОДЊА – ОЧЕ НАШ Оче наш, који си на небесима, да се свети име Твоје, да дође царство Твоје, да буде воља Твоја и на земљи као на небу; хлеб наш насушни дај нам данас; и опрости нам дугове наше као што и ми опраштамо дужницима својим; и не уведи нас у искушење, но избави нас од злога. Отче наш, иже јеси на небесјех, да свјатитсја имја Твоје, да приидет царствије Твоје, да будет воља Твоја, јако на небеси и на земљи. Хљеб наш насушчниј дажд нам днес и остави нам долги нашја, јакоже и ми остављајем должником нашим. И не воведи нас во искушеније, но избави нас от лукаваго. Амин

ima li koga moze li

neko da baci atomsku na Balkan raznese sve unisti MÅ GUD HÄNDA DET SNART

PA TAMO NEMA NISTA SAMO ZVEZDE GRANDA

I PONEKAD dodju ovamo prosjaci lovu da ubiju

PA TAMO NEMA NISTA SAMO ZVEZDE GRANDA

I PONEKAD dodju ovamo prosjaci lovu da ubiju

objavite ponekad

i lose fotografije pravu istinu vi se pravite sakrili ste svoje siromasne i pokazujete sam lepo

objavite ponekad

i lose fotografije pravu istinu vi se pravite sakrili ste svoje siromasne i pokazujete sam lepo

/ Najnovije