SDP: Krajnje je vrijeme da BiH uvede reciprocitetne mjere Hrvatskoj

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mirza Tvica

koga to poziva SDP pa participiraju li oni gdje u vlasti. Zar nisu parlamentarna stranka na svim nivoima. Što u Parlamentu i komorama ne pokrenu inicijativu. Uostalom u sarajevu su na vlasti, što ne pozovu na bojkot hrvatskih proizvoda ili plate neku reklamu za afirmaciju bosanskih proizvoda u odnosu na hrvatske...oni samo pričaju.

NiP

Pokusajte preko svog jarana covica da intervenise kod milanovica vi uvijek imate povjerenje i podrsku hdz

gost

Bojkot Hrvatskih prozvoda, ne budite glupi Bosanci

Guest

Trebamo ih majorizirati na svakom koraku..

KLOSA

KRAJNJE VRIJEME JE BILO PODAVNO ZA SVASTA NESTA ALI VI POLITICKI OVISNICI O PARAMA NECETE NIKAD NISTA UCINITI DOBRO ZA STANOVNIKE OVE DRZAVE SVI STE JADOVI ZDERETE KO STOKA

Miki

Pa radite nesto nemojte samo da blebecete!

Damir

A što trg.lanac iz Hrvatske zapošljava nekoliko tisuća robova i prodaje otpad u BIH nikom ništa.

Pa

Nemamo mi jedinstvenu BiH, nas su natjerali da budemo Juga u malom kad su Jugu razbili, i to su sve posljedice, nema dogovora, nema BiH, samo na papiru i plate drzavnih slizbenika, ali nema volje za posteni zajednicki odnos prema drzavi.

Pioniri maleni vi ste vojska prava

da li iko zna kada ce ovi odrasti

Ja sam SDA bot

mescini da je ovo neki genocidni projekat? Zasto ne bi srusili genocidni Peljeski most, onako usput

/ Najnovije