SDP: I dalje smo protiv izgradnje malih hidroelektrana

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajevo

Šta očekivati od uhljeba iz SDP. Sve su to poltroni i jadnici.

Gost

Hoćeš reći da tako nije u SDA?

Ghost

Zasto SDP?

Gost 1

Nije SDP je fašistička stranka zajedno sa hdz i snsd.

Podsjetimo i zapamtimo

Proizvodnja i prenos elektriciteta koincidiraju sa boljim zivotnim standardom. Dakle dobro je proizvoditi struju a josh bolje da pomenuta postrojenja budu shticena prinudnim sredstvima (zashtitarima, oruzjem, vojskom, policijom i slichno).

Minimumi ispod kojih kadrovi u FBiH nesmiju ichi

Za razliku od Sarajeva kao uglavnom administrativnog centra, strategijski gledano, znatno je bitnije da plin dobiju proizvodni centri Mostar (zbog aluminija i duraluminija), Zenica (Željezo i čelik), Tuzla (razni kemijski proizvodi). U tom gospodarstvenom (ekonomskom) ali i bezbjedonosno obrambenom kontekstu, BiH treba nastojati istodobno zajedno sa Mađarskom, Hrvatskom, Rumunijom, Bugarskom, Makedonijom, Kosovom, južnim Sandžakom i južnom CrnoGorom izgrađivati se i braniti u direktnom pogledu, čime odmah istodobno branimo evropski kontinent zajedno sa Amerikom, Ukrajinom, Rusijom, Kanadom, Turskom, Kazahstanom, Sjevernom Afrikom i Mongolijom od remetilačkih utjecaja iz Tariguzije (takozvane srbije).

/ Najnovije