SDP: Bisera Turković iz luksuza svojih silnih stanova ne vidi stanje u BiH

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Samo SDP da ne brani državu i njene građane,toliko su se dobro pokazali da su omrznuti,ne zaboravljamo i vaša nedjela.

Black

Ostavka odmah!!! Prokleti sda paraziti.

MrziteljPDA

Bisera je odron ali lako bi se Nikšić,Mašić i braća Čengić dogovorili sa njom oko funkcija poslije izbora! Isto onako kao što su se dogovorili sa Kukićem koji je progonio SDP-ovce u Banovićima godinama a oni za dva miliona maraka rudničkih para predadoše vladu TK i plus narediše članstvu da ne priča dalje protiv Mirse kuke

Smrdljiva sda kera

Zasto nepitate sda krmacu da kaze kako da prezivi radnik u sb kantonu s placom od 500 km.A ima zenu i dvoje djece.ako znamo da je potrosacka korpa 2,300 km.A da nepricamo o ljudima koji nemaj nikakva primanja jos i bolesni,a socijalni sistem pstoji samo za sda famelije.

Kralj

Isto su radili i oni vasi kad su boli na vlasti u tzv alijansi zajedno sa ovim bivsim sdp -ovcima u NS i ostalim strankama sve je to na isti kalup

Marsal

Sda imbecilni kadar.

Gost

Vi ste komunjare iz SDP-a uništili državu BiH.Uništili ste KS. Nikad više krađa automobila, droge i ubistava ko za vašeg vakta ali vi u tuđem oku vidite trun, a to što balvan viri iz vašeg oka to ne vidite niti vam smeta. Kakav dug je HDZ otkupio od SDP-a u Hr i sa čime vas Čović drži u šahu i naređuje vam šta da radite trebala bi ispitati SIPA !

Torovi i vjera

I sve dok nas budu drzali u vjerskim torovima bicemo bijeda i jad glupani itd., a oni ce biti bogatasi i uzivati. To smo dozvolili 90-ih godina i od tada samo tonemo i nikad necemo isplivati dok glasamo za troglavu bandu. Vama vjera a njima vecera. Pa uzivajte gladni u svom jednoumlju sve tri vjerske zatucane skupine.

Knez

Postena ergela iz sdp se javlja,zasto ti hakeri posteni predvidjeni islamskim jedinstvom postenja ,niksic,mijatovic,becirivic ne prijave ministricu za nelegalno bogatstvo ako je kako on I tvrde.

antifa

vrijeme je da se pokrene antifasisticki pokret u BiH

071

Koje li je ozbiljno sranje ovaj put uradio neko iz SDA, kada su pustili ovu budalu da se provaljuje, da bude tema i da tako odvlače pažnju?

Guest

Guest Samo me interesuje sta radi Erduan Kafrdzic i americki gradjanin Eric Larson specijalista za korupciju i kriminal. A vi gradjani SA ustanite i strajk zbog ove lopovke od 1992 g. mozda i ranine. Nije je stid nema obraza nemala nista u zivotu dragi Bog je proklso tako pricati a mnogi rove po kontejnerima.

Black

Isto su radili i oni vasi kad su boli na vlasti u tzv alijansi zajedno sa ovim bivsim sdp -ovcima u NS i ostalim strankama sve je to na isti kalup ka Kralj Nije tacno, to je upravo klasicna SDA pogana propaganda, kaoma svi su isti. To nije tacno, ne postoji banda kao sto je SDA!!!

Neko

Kakav god bio SDP bolji je od SDA barem 50% i odmah je to motiv da se glasa za njega (ili bilo koga od 3) a ne za izdajničku parazitsku SDA Pa SDP je napravio autoputa u 4cgodine koliko ovi nisu za 12 godina (4 prije SDP-a i sada ovih 8), povisili penziju koliko ovi opet u 12 godina nisu. Nije SDP neka sreća ali za SDA su beton!

Covjek

Malo debeloj macki volova glava, daj jos, jos, jos,

Izreke

Posle hebanje nema kajanje, a u Sarmanje nema laganje---100 kila Svinja 200 kila mast.

Izreke

Posle hebanje nema kajanje, a u Sarmanje nema laganje---100 kila Svinja 200 kila mast.

/ Najnovije