SDP BiH osuđuje prijetnje i izljeve mržnje prema Lani Prlić

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zong

Ma, ludi totalno. Ova pandemija je pokazala koliko psihopata zivi medju nama. Podrska Lani. Nazalost, rizikuje - ovdje ne zive politicari vec lokalni huligani i negatori svega normalnog.

**

Ma Lani samo treba dati jednog Zonga. On će to sve dovesti u red. Kad Zong počne da žari i pali po ulicama, strijelja one bez maske i organizuje patrole da po ulici kontrolišu ko je vakcinisan a ko nije.....Ihhh.... pa odmah one nevakcinisane proglasiš antivaXXerima i strijeljaš on the face of the place...ha ja...... ZONŽE uz tebe smo! I Lana treba tvoju pomoć!

Stig`o ćumur! (Johnson&Johnson)

A dok naš veliki epidemiolog i mikrobiolog Zong ne odobri ovu vakcinu, treba se uhvatiti posla i sve ljude na ulici koje nemaju masku ubijati. Takođe organizovati patrole i zaustavljati svakog stanovnika i kontrolisati potvrde o vakcinisanju. Ko nema - po kratkom postupku! Jelde Zonže Tito naš za pandemije? Jesam im rekao dobro? Naravno, svima osim Zonga i njegovog Glavnog Štaba odmah danas ukinuti Interenet!

Guest

podrška Lani.. samo naprijed, hrabro i jako..

/ Najnovije