SDP BiH: Dok vlast udara ratne bubnjeve, penzionere ubija siromaštvo

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vijest

Penzioneri imaju penziju,ljudi na biro nemaju nikakva primanja 0.a socijalni sistem ne postoji,opstina vam nece pomoci ako ne pripadate sda sekti.ovo je totalno bolesno drustvo.

sdp penzije

Obecajte ozbiljnu, radikalnu reformu penzionog sistema, pa cemo glasati za vas. Jos samo jednom, ako nas ne prevarite. To znaci maksimalna razlika penzija 1:3, plus jednako vrednovanje svih godina radnog staza, narocito onih od prije nacionalisticke "revolucije" 1990

Rus-mir

Ma hajte, molim vas...:)

Sdp

Ova stranka nikad nista nije uradila za Bih,uvijek je u talu sa rusiteljima Bih,vlada federacije u ovom sazivu je uradila 100 puta vise nego za vrijeme krmka niksica. Bilo bi dobro da ih neko drugi pohvali ako je osjetio nesto dobro od sdp. Najvace zlo je sdp sa svojim partnerima

Travnik

Ova stranka nikad nista nije uradila za Bih,uvijek je u talu sa rusiteljima Bih,vlada federacije u ovom sazivu je uradila 100 puta vise nego za vrijeme krmka niksica. Bilo bi dobro da ih neko drugi pohvali ako je osjetio nesto dobro od sdp. Najvace zlo je sdp sa svojim partnerima ka Sdp sdp=sda,gamad lopovska i prevaranti.

Hm

Tačno tako! Socijalna davanja i politika u BiH je sramotna i ponižavajuća! Ulazak u EU bi trebao biti uslovljen zakonima koji bi zaštitili socijalno ugroženo stanovništvo u BiH! A političarima smanjiti plate!

/ Najnovije