SDA o stanju u Skupštini i novoj Vladi: Ne mora da znači da mi ne valjamo automatski

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Toliko ste iritantni i odbojni kada se god javite da to nije normalno.. Zahiragic, Devic i kolegica koja ima kristajuci glas da usi pucaju.. Postedite nas i ne javljajte se.

registriran

Mora, mora.

Sarajka

Uh kad mi SDA "nestranacki" ministar pocne pricati o gradjevinskoj mafiji i lobijima. Ko da slusam vuka koji jse pravda da je branio crvenkapicu od lovca. A i pored ovog novog mrmota Zahiragica u skupstini su vam sve rijeci suvisne-sad mozete samo fatat na plac i suze.

Dadi

Cuj on nije clan ni jedne stranke,a viri iz bakirove bulje, ne moj zaboraviti ostaviti pertle da vire da te mogu izvuci

Ante Fijamengo

Mrš stoko!

asd

Kaze "super beba" da nam je "epidemija smoga" ahahahahahaha aaaaahahahahahaahahahah hahahahaha ne mogu od smijeha

Bakire

Smijeni ovu seljacinu iz ilijaša zbog njega smo izgubili. Nije ni dana proveo u vojsci ima lažni certifikat i nije ni jednom ranjen. Možda je i petakolona sdp.

Vitamin ,,Eee''

Nečemo tako Dino. Ako budete primjenjivali metode iste kao SDA onda nema među vama razlike osim drugih lica koja isto rade.

jah

...a prigradski djilkos da se vrati u okvire Ilijaša! :P

robot

hajmo hajmo ko je davno doš'o ...

/ Najnovije