SDA: Vučić je pokazao da podržava Dodikovu destabilizirajuću politiku

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Pa vuk dlaku mijenja cud nikada 100 za 1.

X

Idiote ti prodo zemlju istim i sta sad pricas

moke

Pa ko je s njim u koaliciji, mamu vam sitnošićardžijsku? Konjokradice.

Thor

Joj jeste dosadni, amaaan vise. Zapeli u 1994-oj i trubite jedno te isto. Dok druge zemlje kako- tako napreduju, mi stagniramo. Sta vas briga babe tracare. Dodik laprda dok jednom ne dobije po nosu. A vi se okrenite narodu od koga ste napravili fukare i koji ste svojom politikom raselili po cijelom svijetu.

Damianusdarcus

Reče stranka koja ukinu armiju, zastavu, himnu, republiku... koja podijeli svoj narod na neke kantone, koja je uništila državu privatizacijom, koja gradi autoput i dan danas.... koja pomože dodiku sa MMF-om, koja dade Čoviću finansije... koja zna samo da apeluje međunarodnim faktorima i EU... čija se međunarodna politika svela na ambasade... e svaka vam čast!

Sveubijin Kurton

ne seri vise

bakir nije vučić

ali voli više milokrada nego vučić

Jo

Sreca pa kod tebe nema djela, narcisoidni vucic je za tebe drzavnik

Zoma

Crna ruka i mladomuslimani i dalje su skupa.

/ Najnovije