SDA: Visoki predstavnik mora poništiti neustavne zakone izglasane u NSRS

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Inzinjer

I tebe Bakire ponistiti jer si lopov i kriminalac.

N

A de ti nama reci * drazi covicu?

Koto

Izetbegovicu ako mislis na Schmidta onda promisli zbog cega je dva puta odlikovan u hrvatskoj i zasto je uopce poslan.Pro BIH stranke bi trebale vrlo otvoreno kazati SAD i EU da od BiH ne odstupate,pa ako njima nije stalo da ce se BiH gradjani oruzjem izboriti za svoja prava.Zakukat ce mnoge nase majke,a bogami ce i njihove.

Pakas

Ti sta se potpidujes sa Rasim si rasim koliko ja jovan.

Name

Da, naravno, potrebno je da Visoki odreaguje i zaustavi ovaj puch. Medjutim, gradjane takodje zanima kada cete Vi iz SDA odgovarati pred sudom za pljacku, prevare, otimanje i svo zlo koje ste im nanijeli. Svima je jasno da mir ovdje nece doci sve dok SDA postoji.

FDS

Nije dodik uništio sarajevske gigante gore ste vi sda smeće, prodane duše.

Sto mu

babo nije unistio unistit ce on!

/ Najnovije