SDA: U zaštiti države ne smije biti podjele na poziciju i opoziciju

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ghost

Sta VI iz kriminalne organizacije imate pricati o zastiti drzave?? Znamo da za stid ne znate, i isto tako znamo kakvo ste nam zlo donijeli! Pola vas je pod optuznicama, lazete, pljackate...sve sto treba da zivimo u sramoti I bijedi ste uradili, i vi se nasli pricati o zastiti drzave??!! Bagro bez stida, svi cete odgovarati!!!

Pehlivan

Je li to znači da će biti zaustavljeni koruptivni procesi, kriminalne organizacije SDA, a registrovane kao politička partija, a kojoj si ti predsjednik, dok traje secesionistička kriza?

Gost V

Neki političari misle da su Bogom dati i da se bez njih ne može. Ja bih davno na mjestima ove trojice tzv.predstavnika naroda Izetbegović, Dodik Komšić podnio ostavku na sva mjesta u političkom životu. Uništili ste na tisuće porodica, pojedinaca, intelektualaca, mladih i starih sa svojim primitivizmom i pohlepom.

@gost V

Pogriješio sam umjesto Komšić ** treba da piše Čović.

MrziteljPDA

SDA=SNAGA NARODA

Svi smo ujedinjeni i nepodjeljeni u borbi

protiv SDA HOBOTNICE, Bakira, Sebije, Fadila i Osmice. Vi ste rak koji se rasirio na tkivo BiH. Nece Vam pomoci Covic, Dodik, EU, USA, NATO jer ce te ujedinjeni nestati sa scene

nasvasta

A Mirzica u Visokom na prostačko populistički način napada sve redom ko nije i ko ne misli ko polupismeno krezavo stado koje kupiste od narodnih para .

muamer

gori od SDA je vlasnik ovog portala kupljeni i ucijenjeni smrad koji po naredbi daje prostor svome gazdi

Xxz

Popisaj je,kad ti je pola naroda gladno.dabogda se raspala.

/ Najnovije