SDA: "Trojka očigledno planira HDZ-u prepustiti i kontrolu nad Federalnom upravom policije"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Zašto ne natjerate Sejdu da radi svoj posao i potegne vitalni nacionalni interes i spriječi hrvatinisanje?

Tako

i treba!!!!!

nasvasta

Ništa se nemože porediti sa izdajom tužbe,pa 20 godina neuplaćivanja za liječenje teško oboljelih ,da smo jedina država gdje se SMS porukama skuplja novac za liječenje a pogotovu boraca haram svaka mrva vama i vašim nasljednicima bando licemjerna SDA zlo za čestite i školovane Bošnjake.

Niko

Da ova Država djeluje i u najmanjem njenom dijelu, stranke kao što su SDA, HDZ i SDS odavno bi bile zabranjene.

Hrvatima pripada Hrvatska

KAD CE TE VI IZ SDA I BOSNJACI SVATIT DA BIH PRIPADA I HRVATIMA RECITE KOMSICU DA NA TU ODLUKU POVUCE VITALNI NACIONALNI INTERES VI POJEDINI BOSNJACI STE NAN VECE ZLO U BIH CAST IZUZETCIMAKOD BOSNJAKA ka TALE Kakve veze imaju sa Hrvatskom pokatoliceni erce****acki siptari arnauti pseudocionisticka iredenta?

MUGDA

Kakve veze imaju sa Hrvatskom pokatoliceni erce****acki siptari arnauti pseudocionisticka iredenta? ka Hrvatima pripada Hrvatska GLUPANE HRVAT JE PA BIO U AMERICI ILI U BIH NIKO VAMA NIJE KRIV STO NEZNAT NI KO STE NI STO STE

/ Najnovije