SDA traži izmjene Ustava FBiH: Na sastanak pozvali HDZ i SDP

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

Tralalala

Nema mijenjanja Ustava ili ga vratiti na 92 godinu, dovoljno je promjeniti par političara i malo preraditi izborni zakon. Vladu treba formirati prema sposobnostima i znanju a ne prema stranačkim pripadnostima.

imal sdfa i neku muzičku želju?

halida možda?

zelenozlatni trezor-ljiljan boookir opet

prijeti onim svojim kažiprstom herr šmitu-NEefendiji. paz bolan da se ne posječeš il, gluho bilo, da ne ostaneš bez prsta.

Vrte se ko dobra na mom, ali ne mogu nista...

..........

Homer Livnjak

***

Tale Oraški

Tražim hitne izmjene Ustava kako *****acije tako i države BiH.Dakle narodi su konstitutivni srazmjerno njihovom broju u ukupnom stanovništvu BiH.Legitimni mogu participirati u vlasti na državnom nivou sa 12 % a na federalnom sa 20%.Mogu oni obnašati dužnosti na cijeloj teritoriji BiH ali samo u kvoti od 12 do 20 %.Pa izvolte.

cigo, puno tražiš, puno tražiš, al

***

Pehlivan

Kako ćete da oj..te, sa političke scene, to će se čuti do neba!!! Niko se nije borio za SDA Bosnu, nego za onu za koju smo glasali na referendumu za nezvisnost 1 marta. 1992. Mislili ste nam uvaliti ideologiju egipatske "muslimanske braće", čij su ideološki sljedbenici, Alija Izetbegović, Muhamed Čengić, Edhem Bičakčić, Enes Karić · Rešid Gafizović · Midhat Čelebić · Halil Mehtić · Nermina Jašarević, dakle organizacija "Mladi muslimani". Sigurno nismo sanjali istu BiH, a ova politička kriza, gdje ćemo vam po svemu sudeći vidjeti leđa, pokazala je vašu viziju ove države i društva, a to je kleronacionalistički, kleptomanski neobegovat, što je vaš cilj bio u stvari!

Zz6ju545j

Lijepe riječi su ukras

Haha

Što nije Bakir rekao da nema pregovora prije 2025?

E jesu pametni

***

***

***

/ Najnovije