SDA: Pravosudne institucije BiH moraju hitno reagovati na prijetnje smrću Schmidtu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mladomuslimanski rezervat

Hahahahahahahahaha, nisam se ovako ismijao otkad je onaj Krepo “preselio” na Kovache!!!!

Oprez

Neke od mnogih i uglavnom relativno jeftinih metoda manipulativnih psihološko-propagandnih djelovanja sa primarnim ciljem mentalnog slamanja ciljanih žrtvi su unaprijed pripremljeni telefonski pozivi koji su tempirani tako da ostavljaju dojam kao da su pokrenuti i vođeni iz vrlo udaljenih dijelova svijeta, pri čemu pozivaoc prikriva svoju stvarnu fizičku lokaciju na kojoj se nalazi (jedan od takvih izuzetno opasnih beogradskih ekstremista je nekav Bilić Goran koji pritajeno djeluje sa teritorije smederevskog pašaluka, najčešće sa lokacije Slankamen). Glavne mete (žrtve) takvih psihičkih napada u većini slučajeva su na teritoriji Rumunije, Bugarske, Mađarske, Makedonije, Kosova, CrnoGore, BiH, i Hrvatske, što je u osnovi zajednička osobina svih tariguzista.

Habuhabuhabu

Hej Schmidte, ne kači se s njima, Da ubijaju njima je par ekselans vrlina

Genocidasi

Lijepe riječi su ukras

Name

Kako ste tek vi jadni, jos jednom sasvim jasno.

Kiselo to majmune radiš

Hahahahahahahahaha, nisam se ovako ismijao otkad je onaj Krepo “preselio” na Kovache!!!! ka Mladomuslimanski rezervat lijepe riječi su ukras

Hehe

Ja sam čuo da su muslimani preuzeli pravosuđe. Zločeste Gordane više nema, tako da mi nije jasno koga ustvari ovi pozivaju. Sami sebe?

Sudija

Podanici moji, brze bolje uvuctie mu se sto dublje...

Kiselo muslimance

se najlakse rastopi

Objektivan i nepristran

A moraju li pravosudne organizacije BiH reagovat na los standard gradjana? Na nedostatak buducnosti za mladez? Hocete li se nekad u zivotu pocet bavit BITNIM stvarima, ili cete pimplat ping-pong jedni drugima? Nismo zar toliko glupi?

Guest

Guest @ Mladomuslimanski rezervat Ti ces u septicku jamu,da te nne bi odvikavali od navike.

Vidjeli ste

Evo na ovom cinu moze medjunarodna zajednica vidjeti s cim se susrecu, bore i od kakve sacice idiota su taoci gradjani Bosne i Hercegovine !!! Pa vi i dalje sutite i budite zabrinuti! Umjesto da ih pometete!

Hmmm

Smijte se smijte kad tad doce dan kad i mlađe generacije preuzmu sve a ovi završe u prdekani

/ Najnovije