SDA: Pozivamo Tužilaštvo da sasluša federalnog ministra Aljošu Čamparu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Evo ja vam vjerujem, kad iz takve stranke dolazi demant moram vjerovati. Da nije NS kriva?

Čapare Avde sin

Svi misle da sam glup, ali griješe..... Ja sam duplo gluplji nego što oni misle ......

Obična čančara

Obična čančara (Testudo hermanni) vrsta je iz roda Testudo unutar porodice kopnica (Testudinidae). Izuzetno je značajna i zakonom zaštićena vrsta hrvatske faune. Naseljava razmjerno usko i isprekidano područje europskog dijela Sredozemlja: jugoistok Španjolske i Baleare, južnu Francusku i Korziku, središnju i južnu Italiju, Siciliju i Sardiniju, obalna područja Hrvatske, Crne Gore, Albanije i Grčke, te dijelove Bosne i Hercegovine, Bugarske i Rumunjske.

On

Bgm stize ono "sami se o sebi zabavili"

@VB

Nikad nećete izjednačiti one što su presuđeni za genocid i uzp sa onima koji su ovu državu branili. Koliko god lajali na mjesec, on i dalje sija. O ljudski izrode nije tvoje da spominješ Aliju u takvom kontekstu, vrati se u džubre gdje su i tvoji uzori bili i ostali.

Gost

Ovdje vidjeh ime Hrvata Edina Fejzića. Naravno, to što se on lažno predstavlja nije zanimljivo za tužiteljstvo.

čančara

6

/ Najnovije