SDA poziva probosanske stranke: Ne dozvolimo preglasavanja Bošnjaka

Fena
SDA poziva probosanske stranke: Ne dozvolimo preglasavanja Bošnjaka

Skupština SDA Stari grad Mostar uputila je poziv svim probosanskim političkim opcijama za jedinstven nastup na lokalnim izborima u Mostaru.

Samo jedinstvenim nastupom možemo otkloniti sve mogućnosti preglasavanja Bošnjaka, te omogućiti ravnomjeran rast i razvoj svih dijelova grada Mostara, istaknuto je tijekom sjednice Skupštine ogranka SDA Stari grad Mostar, koja je održana u četvrtak u Mostaru.

Skupština je, navodi se u priopćenju, izrazila punu i nedvosmislenu podršku turističkim radnicima i poslodavcima u Mostaru, te je pozvala sve razine vlasti u Bosni i Hercegovini da hitno reagiraju i donesu adekvatne mjere i propise za pomoć i spas turističke sezone, kako u Mostaru, tako i u Bosni i Hercegovini.

Na skupštini je usvojen izvještaj o radu Izvršnog odbora SDA Stari grad Mostar za polugodišnje razdoblje prosinac 2019. – lipanj 2020. godine, koje je prezentirao predsjednik SDA Stari grad Mostar Adil Šuta. Po njegovim riječima, u tom razdoblju upisano je novih 130 članova SDA na gradskom području Stari grad te taj ogranak sada broji 1.100 članova.

Fokus rada u sljedećem polugodišnjem razdoblju stavljen je na mjesne odbore, koji u mnogim segmentima stoje na raspolaganju građanima Mostara, te zajedno s građanima planiraju razvoj infrastrukturnih projekata u mjesnim zajednicama, navodi se u priopćenju SDA Stari grad Mostar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije