SDA "pojasnila" opasne izjave Sebije Izetbegović: "Ko vodi Bošnjake u koncentracione logore"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katy

Boze sacuvaj!!!! Izgubili su kompas svi!!

Naprotiv!

Boze sacuvaj!!!! Izgubili su kompas svi!! ka Katy ........... Imaju oni odlican kompas, pokazuje vazda u pravcu vlasti, pozicije, fotelje, ma kako da ga okrenes.

Komšija

Dok bošnje skontaju koliko ih politika SDA košta zadnjih 30 godina, prođe voz.

Inzinjer

Ja mislio da je Amor pametniji. A o Sveubiji ne treba harciti rijeci. Pozdrav

tonk19

Ko se zna posrat zna se i oprati. SDA je uvijek u pravu jer nas narod smatraju ovcama. Znamo mi šta je Sabija rekla kao i šta nam je SDA uradila svih ovih godina. Neka nikad uzima primat da je SDA oslobodila BiH od agresora. BiH je oslobodio narod i samo narod, a narod nije SDA niti bilo koja druga stranka. Ne kitite se tuđim perjem sram da vas bude

/ Najnovije