SDA: Ovo je težak, prelomni trenutak za Bosnu i Hercegovinu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NeBiH sa SDA

Bakir, Sebija, Fadil, Sefik, Zeljko, Asim, Osmica…treba li jos razloga?

dP

Jeste težak trenutak za državu ali zahvaljujući vašoj politici nerada i kriminalu.. Sjedi 1.

Pehlivan

Kada ćete se vi najesti, bagro kleronacionalistička, da i građani dođu do daha?

Slazem se

Zaista je ovo težak prelomni trenutak za BiH,ali ako ćete vjerovat građane odane nezavisnoj suverenoj BIH je najviše strah da nas ne izda vasa stranka odnosno fildjan lider.Gdje je sada onaj vas "prijatelj" i kum familije Izetbegovic, gdje je njegov stav o prijelomnom trenutku, je li zaboravio na BiH ili se slaže sa vama da je Bosnjacima i ostalima koji žele nezavisnu,suverenu državu dovoljan i fildjan da bi ste vi mogli u njemu vladati dok vas srbija / hrvatska i otuda ne otpuhaju.Gospodo iz SDA nas je najviše strah vas i vašeg fildjan efendije.

Bosanac

Lopovska izdajnicka stranka na celu sa bakirom to je SDHA

Postar

islamizirani Srbi, rekli ste sta ste imali. a sad nazad u Alijin mladomuslimanski rezervat (23% BiH) sto je i previse za 'narod' koji je nastao u Holiday Inn-u 92.

/ Najnovije