SDA odgovorila Dodiku: "Fašističkim izjavama prijeti Bošnjacima kao što je prijetio Karadžić"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Semran

Babo započeo ti žuti nastavio a dino Adžija polako završava, ***** vam sjeme kad ste nastali kao stranka

Gaziluk Trezor efendije

Nema veće prijetnje po Bošnjake od Babine ti i tvoje stranke, dindušmani vašem haramu i katiluku prismrditi ne mogu!

Laxative

Znamo ko je Dodik, nacionalistički oportunista a vi ste svejedno htjeli sa njim u vlast kao i ovi trojkaši, ali ako Karadžić II nešto nepravi sami se sa njim pozabaviti, a ne uvaljute građane...eb vs on.

Bukovaca

To je fasistima SDA dozvolila vasi su partneri.Bosnjacima Duduk nemože ništa i ne doživljavaju ga kao neko ko može nešto nego ga više doživljavaju kao obicno ****.

MIKI

KAZETE DA VAMA DODIK PRIJETI A VI HRVATIMA BIRATE PRESTAVNIKE 16 GODINA KAKO VASNIJE STID STA JE KOMSIC ZA 16 GODINA DOBRO DONJEO BIH SAMO JE ZATROVO ODNOSE BOSNJAKA I HRVATA NEKA MI NEKO OD BOSNJAKA DA ARGUMENTE PROTIV MOJE TVRDNJE DOK VI BOSNJACI NISTE BIRALI KOMSICA FBIH JE ISLA VELIKIM KORACIMA NAPRIJED

Nije bitno

KAZETE DA VAMA DODIK PRIJETI A VI HRVATIMA BIRATE PRESTAVNIKE 16 GODINA KAKO VASNIJE STID STA JE KOMSIC ZA 16 GODINA DOBRO DONJEO BIH SAMO JE ZATROVO ODNOSE BOSNJAKA I HRVATA NEKA MI NEKO OD BOSNJAKA DA ARGUMENTE PROTIV MOJE TVRDNJE DOK VI BOSNJACI NISTE BIRALI KOMSICA FBIH JE ISLA VELIKIM KORACIMA NAPRIJED ka MIKI Iteresantno je da vi Hrvati birate predsjednika u republici Hrvatskoj i u tome ne vidite nikakav problem :)

Matrixus

KAZETE DA VAMA DODIK PRIJETI A VI HRVATIMA BIRATE PRESTAVNIKE 16 GODINA KAKO VASNIJE STID STA JE KOMSIC ZA 16 GODINA DOBRO DONJEO BIH SAMO JE ZATROVO ODNOSE BOSNJAKA I HRVATA NEKA MI NEKO OD BOSNJAKA DA ARGUMENTE PROTIV MOJE TVRDNJE DOK VI BOSNJACI NISTE BIRALI KOMSICA FBIH JE ISLA VELIKIM KORACIMA NAPRIJED ka MIKI Da je npr Čović bolji od ove druge dvojice i da nije ovakav nacionalista vjerovatno bi svi glasali za njega ali pošto predstavlja opasnost za državu onda niko neće ili sa biraju bolje opcije. Nema to veze ko je Hrvat, Srbin ili Bošnjak, ima veze ko šta kaže da donosi u vlast, da li poštuje državu od koje dobija platu i slično. Ja bih da nam je neki južnoamerikanac ili japanac predsjednik i da vodi državu i da je za građane sve kako treba a ne ova gamad. Ko konta, konta ko odbija nikad neće ni skontati.

Sale

Dok je trezoraša i njegove izdajničke SDa,ne bojimo se.

/ Najnovije