SDA objavila dokument na 14 stranica: Pročitajte 'Hronologiju Trojkinog popuštanja i izdaje'

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dobar los zao

Jel realno da ova Mafija nekom drži slovo.. Pokrali Boga Oca.. Prodali Bošnjake.. Privatizovali vjeru.. Pikeenjali se dostojanstvo! Dokazano smmetlje u Bošnjaka!

xxx

Pogan koja je izdala, opljackala bosnu, vratila nas u 14 vijek nesto ***, veceg zla od izmetbegovica i sda na svijetu nema

Komšija

Trojkino "*****tanje i izdaja" napraviše više za BIH u par mjeseci više dobra nego "borba" SDA za 30 godina.

Habuhabuhabu

Ovi ko Dodik. Troše pare poreznih obveznika na gluposti. Kada će neko stati u kraj finansiranju ovih stranaka od naših para.

Bosanac

***

MORALNE HORIZONTALE IZ SPAHINE 14

Oni kao objavili dokument na 14 stranica? Pa šljamu jedan doživotni, vaša sabrana (ne)djela ne bi pokrili ni višemetarski enciklopedijski tomovi! I nije preostalo apsolutno ništa što vi od 1990. do danas niste bezbroj puta izdali. I prodali kao da vam je babovina- po uzoru na maloumnog vam Alju i njegove amanete katilu Erdoganu!

krivicna prijava za sda

to što trojka nema pojma đe goni i koliko su nesposobni opet ne daje za pravo sda gooovnarskoj bagri da postrojava... Za sve sto je sda, zajedno sa neprikosnovenim presjednikom, uradila protiv Bošnjaka treba krivicno da odgovara!

Panzer

Krme ***

Sreca ...

... pa se nikome neda pisati sve VASE izdaje, ne bi mu dva zivota bilo dosta!! Za sramotu ne znate, uzas je zivjeti u vremenu u kojem na zalost, postojite!!

BiH

Sve tacno, a naj zalosnije sto su im povecali dobit od pdv, umjesto da im smanje, jer nista rs i ne uplscuje od pdv.

BiH

***

MrziteljPDA

Pozdrav za trojkine sendvičare! Dođite u Spahinu da vam damo majoneze za sendviče i to sa donje pipe! SDA=SNAGA NARODA!!!

zahiraga zna!

narod zna=sda=snaga naroda!

Burek

Ko o cemu sda o postonju.Hahaha oni pricaju o izdaji a oni od 92 izdaju državu i narod

Boske

Kako je umro Sulejman Tihić a na kormilo SDA došao Bakir Riđobradi nije bilo pomaka ka boljem u smislu jačanja države BiH i njenih institucija,Riđobradi i SDA su saučesnici u održavanju status quo sa dodikom i rušiteljima BiH.Izgubilo se minimalno 20 godina.Ovi su otkočili EU put BiH i izglasati će se Rezolucija o Srebrenici koju su pokrenuli dok je rriđobradi kriv za odbijanje BiH tužbe protiv Srbije. Sikter bando riđobrada,oko tvoje se supruge vodila bitka dvije godine .Što nije donijela Diplomu i riješila stvar za 5 minuta.Lopovi.

Frajno

hajd pametnjakovicu reci koje dobro, a da nisu zauzvrat dali dodiku ì covicu sta su htjeli ti od mrznje prema sda nevidis dalje od nosa i takvi ko ti. ka BiH A kaj bi oni dali Srbima i Hrvatima ,nema jim kaj dati kad svi imaju isto pravo.To je jena zabluda prosječnog SDA glasača da oni nekom nekaj daju.

BuH

A kaj bi oni dali Srbima i Hrvatima ,nema jim kaj dati kad svi imaju isto pravo.To je jena zabluda prosječnog SDA glasača da oni nekom nekaj daju. ka Frajno daju, daju vise mandata nego ih sto bi trebali dobiti po tome koliko ih ima po broju stanovnika

Sale

Vi nemate pravo nikom ništa prebacivati! SDa i Alija su prodali republiku BiH u Dejtonu a Bakir prodao tužbu protiv Srbije.***

BiH

***

333

Oni koji znaju citati ovo svakako nece citati, a za prosjecnog SDA glasaca je ovo previse dugacak i komplikovan tekst. Hajde, skratite to na jednu parolu, tipa "Jos deset najgorih godina sa nama".

***

***

realno

Ko o cemu ****a o postenju :D

/ Najnovije