SDA o Izvještaju Europske komisije: Neuspjeh bh. vlasti za koji je odgovoran i međunarodni faktor

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

user90104

Lijepe riječi su ukras!

Adi

Lijepe riječi su ukras!

export

Sreca nasa samo da nas SDA na uvodi u EU.. Doduse izvezli ste mnoge BH drzavljanje u EU tu vam nema ravnih!

333

@Adi Nije tacno. Odgovorne su i sve njegove radne kolege i nalogodavci, kojim vrvi i sadasnja vlast, ukljucujuci HDZ fasiste, lopove i stovatelje NDH, i vec stvarno potpuno odlijepljene od mozga srpske nacionaliste i debeovske izvrsitelje naloga iz Beograda. Da smo pomeli kompletnu bagru krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih, ne bi bilo rata, i da, davno bismo bili u EU. A razni bakiri, covici, dodici i ini bi radili kao portiri, cistaci u skolama, eventualno sitni referenti po zabitima iz kojih su se navukli. Borjana Kristo ne bi bila na krunisanju, vec bi raznosila kafe u nekoj maloj opstini, a Zeljka Cvijanovic ne bi bila danas sa Macronom, vec bi bila anonimus u nekoj mljekari. Bakir bi, nakon sto mu je pola Sarajeva zavrsavalo radove na fakultetu, radio kao drzac utega na arhitektonskom stolu, a za Sebiju ne bi ni culi, jer zbog ispada, zlostavljanja pacijenata i kradje medicinskih *****ijala ne bi mogla da radi kao medicinska sestra.

Aferim

@333 bravo. Tacno tako

Hasan

Ovaj podrumas i izdajnik, kriminalac i lazov, posljednji je koji ima sta da kaze o EU. Samo smo mi imali tu srecu da nas ovaj vodi 30 godina, uz druzinu kakvi su Zukic, Sarajlic, Bicakcic, Brankovic, Causevic, Genjac, Novalic, Sebija, Memic, Hadzibajric i ostala pascad koja nas opljackase do gole koze... Da se ruka osusi svakom ko je za ovog izdajnika glasao, i loza zatre ko opet glasa za njegove zahiragice. Amin

user1699550413

Tolike godine si proveo u vlasti, a sad krivis druge !

Semir

Najjveci neuspjeh ove drzave pa nas Bosnjaka ste upravo ti SDA i tvoja raspamecena hanuma

/ Najnovije